Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

A fődíj: egy kulcsrakész szegedi lakás

Hamarosan kezdődik a Délmagyarország és a Délvilág nyereményjátéka, melynek fődíja egy 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli lakás. Lapunk történetében ilyen értékes nyereményt még soha nem ajánlottunk fel előfizetőinknek. S hogy még inkább kedvet csináljunk olvasóinknak a játékhoz, tartsanak velünk, kukkantsunk be a leendő nyertes új otthonába!
Hét és fél millió forint! Ennyit ér az a lakás, amely a május 25-én induló nyereményjátékunk győzteséé lesz. A fődíj a Harmónia lakóparkban épül, a vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakást régi és új előfizetőink között sorsoljuk ki – a lényeg, hogy júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetésük. A lakóparkban ugyan még javában folyik az építkezés, mi már jártunk a nyereménylakásban, így a végső formáját is könnyen el tudtuk képzelni.

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket – az elsőt május 25-én. Töltsék ki a játékszelvényt, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

Nyereményjátékunk győztesének majdani otthona egy harminclakásos társasházban található, amelyben hét üzlethelyiséget is kialakítanak. A ház kapuján belépve a földszinten jobbra fordulunk és végigmegyünk a folyosón. Amikor kinyitjuk a lakás ajtaját, szinte érezzük azt az izgalmat, amivel a győztes majd beléphet szeptemberben ide. Amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. Jobbról nyílik a fürdőszoba és a háló. A nappali végén a balkonra léphetünk ki. A déli-délkeleti fekvésű lakás mostanra szerkezetkész. Ottjártunkkor épp az ablakokat, ajtókat takarították. Hamarosan beépítik a konyhaszekrényt, a fürdőszobai szanitereket, aztán jöhet a festés.

Egy kicsit eljátszunk a gondolattal, mi hogyan rendeznénk be. A tágas térben kényelmesen elfér egy ülőgarnitúra dohányzóasztallal, egy kényelmes fotel, egy állólámpa a könyvespolc mellé a sarokba, a konyhai részben pedig egy étkezőasztal is helyet kaphat. Persze a Harmónia lakóparki főnyereményt új tulajdonosa teheti majd otthonossá ízlése és elképzelései szerint. Reméljük, olvasóink is készülnek a játékra, s bejegyezték a naptárba: szeptember 21. Ekkor sorsoljuk a fődíjat, kiderül, kié lesz lapunk eddigi legnagyobb értékű nyereménye. A boldogságot mi garantáljuk: gyönyörű környezetben, a város egyik csodálatos lakóparkjában. Tehát mindenkit arra buzdítunk: játsszanak velünk!

 
Nyeremények

Júniustól szeptemberig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júniusban 1 darab 100 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhetnek. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány a nyeremény. Augusztusban 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. És végül a hab a tortán: a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én sorsoljuk ki. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keleti kényelem az országúton

A rendszerváltást megelőző években ritkaságszámba ment egy nyugati gyártmányú autócsoda feltűnése az… Tovább olvasom