Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

A forráskúti Dudásék utaznak Zalakarosra

A forráskúti Dudás házaspár már többször játszott lapunkkal, eddig viszont még nem kedvezett nekik a szerencse. Most azonban nyertek, s nem is akármit: öthetes nyereményszüret-játékunk fődíját. Így egy hosszú hétvégét tölthetnek gyermekeikkel a zalakarosi négycsillagos Hotel Karos Spában.
Dudásné Kálmán Mónika átveszi az öt hete zajló nyereményszüretünk fődíját a Sajtóházban Pap Klára kiadóigazgatótól. Fotó: Frank Yvette
A forráskúti Dudás házaspár öt éve előfizetője lapunknak. Akkor rendelték meg a Délmagyarországot, amikor kisfiuk, Gergő megszületett. Dudás András egy szegedi építési szakáruház üzletvezető-helyettese, felesége, Kálmán Mónika otthon van a gyerekekkel, s mellette tanul. Főiskolai közgazdász diplomája után egyetemi kiegészítő képzésre jár. Pont az egyetemen volt, amikor férje felhívta: megnyerték a négy személyre szóló wellnesshétvégét. A házaspár tegnap vette át a zalakarosi utalványt Pap Klára kiadóigazgatótól.

– A Dudás család zalakarosi utazását egy húszezer forintos benzinutalvánnyal is támogatjuk – jelentette be Pap Klára.
– Kisfiunk, Gergő nagyon örül az utazásnak, állandóan kérdezgeti, hányat kell még aludni az indulásig – mesélte Kálmán Mónika. – Interneten már megnéztem a hotel honlapját, biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Kislányunk, Nelli hat hónapos, így babakocsit is viszünk magunkkal, de láttam, hogy a családbarát szálloda babaágyat is biztosít a legkisebbeknek, s ez nagyon szimpatikus számunkra.

Dudásékra izgalmas hosszú hétvége vár, négy napba talán nem is fér bele a szálloda összes szolgáltatásának kipróbálása. A kis Gergő imádja a vizet, ő a medencét részesíti előnyben, szülei pedig megkóstolják a helyi borokat, kipróbálják a bioszaunát, a pezsgőfürdőt – a jégkamrán még gondolkodnak.

A díjátadással nyereményszüret-játékunk lezárult. De figyeljék továbbra is felhívásainkat, hiszen a jövőben is értékes ajándékokat nyerhetnek előfizetőink. Következő játékunk fődíját egyelőre titokban tartjuk, de már most megígérjük önöknek: nem fognak csalódni!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foglalkozása: szájakrobata

Először járt Magyarországon, és azonnal a közönség kedvence lett a német Art of Mouth. A… Tovább olvasom