Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

A hetedik szakácskönyvünk

Már javában folynak a Délmagyarország és a Délvilág 7. szakácskönyve, a Villámkonyha munkálatai, napokon belül nyomdába küldjük lapunk gasztronómiai sorozatának legújabb darabját.

Aki azt hiszi, hogy legújabb, immáron hetedik szakácskönyvünk nem tud meglepetésekkel szolgálni, téved. Aki belelapozott, netalán megvásárolta a Délmagyarország és a Délvilág korábbi gasztronómiai köteteit, már tapasztalatból tudhatja, hogy olvasóink receptjei mindig jók és ötletesek. Ráéreznek a jó értelemben vett kulináris közízlésre, mert ők is így szeretik. Idén villámgyorsan elkészíthető reggeliket, ebédeket, vacsorákat és desszerteket válogattunk kötetünkbe, pontosabban Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és egyik éttermének, a Roosevelt téri Halászcsárda séfje, Nagy Sándor.

De hogy mindezt tovább fokozzuk, az ínycsiklandó, fotókkal gazdagon illusztrált összeállítást további, gyorsan elkészíthető receptúrákkal gazdagították, hogy olvasóink minél szélesebb körből, választékból meríthessenek a hétköznapok időtakarékos menüihez. Fantáziadús és ízletes ételeket tálaltak fel fotósaink elé, akik mindegyik ételt megörökítették, hogy ezáltal is segítsük a kötetben való tájékozódást, választást. És a választást az irdatlan mennyiségű, sokszor a magyar ízlésvilágtól távol álló recepteket felsorakoztató szakácskönyvek kínálatban.

Hetedik kötetünk második, prémiumfejezetében olvasói receptjeinkhez hasonlóan, mondhatni szintén egy „közülünk való" háziasszony osztja meg igen széles, igényes és választékos receptkínálatát olvasóinkkal: Kádár-Németh Matild, a Fehértói Halászcsárda konyhafőnöke, mesterszakács közel hatvan ételleírását olvashatják. Talán mondanunk sem kell, hogy mind kipróbált, a mai idő- és pénztakarékos világhoz igazodó,  mégis az otthoni főzést preferáló, haza ízeket népszerűsítő recepteket kínál. A gazdag összeállításban éppúgy megtalálják a magyaros konyha elmaradhatatlan darabjait, mint a halas ételeket, egy kiváló szusireceptet, különféle salátákat, vendégváró falatokat és – az ünnepekhez közeledve – egy nagyon finom karácsonyi menüsort, amelyet fotó-összeállításunkban megtalálnak.

December 10. után rendelt szakácskönyveket már csak januárban tudjuk kiszállítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új csarnok az ipari parkban

Közel 1500 négyzetméteres csarnokkal bővült nemrégiben a Kisteleki Ipari Park. Tovább olvasom