Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

A kasszából akarták elemelni a pénzt a trükkös tolvajok

Egy szegedi férfi és egy ásotthalmi nő egy bácsalmási üzletben elterelték az alkalmazottak figyelmét, lopni akartak. Két személyt keres még a rendőrség.
2014. február 27-én 10 óra körüli időben Bácsalmáson az egyik üzlet előtt egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú gépjármű állt meg, amiben négyen utaztak. Hárman a telephelyre mentek és szétválva elterelték az ott dolgozók figyelmét. Miközben ketten feltartották az alkalmazottakat, T. Eduárd 44 éves szegedi társuk a kasszánál készpénz után kutatott. Az egyik fiókban pénztárcákat talált, de ekkor két alkalmazott tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a férfit. Társai eközben elhagyták a helyszínt.

Trükkös lopás

Az üzlet biztonsági kamerájának köszönhetően a nyomozók beazonosították T. Eduárd egyik társát Cs. Imréné 67 éves ásotthalmi lakost, akit a Mórahalom Rendőrőrs egyenruhásai elfogtak.

A nyomozás során az is kiderült, hogy 2014. február 3-án a két elfogott terhelt hasonló módszerrel lopott el készpénzt az egyik kiskunmajsai üzletből.

Az egyenruhások lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki T. Eduárdot és Cs. Imrénét, akiket ezt követően őrizetbe vettek. A nyomozók kezdeményezték a személyek előzetes letartóztatását, amit a Bajai Járásbíróság 2014. február 28-án elrendelt.

Az eddig még ismeretlen társaikat keresi a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelés az albán drogfutárral szemben

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával vádolja a Csongrád Megyei Főügyészség azt az… Tovább olvasom