Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

A Kikelet hadművelet első hete

Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága a Kikelet hadművelet első hetében 188 alkalommal ellenőrizte a kereskedőket, vállalkozókat – tájékoztatta lapunkat az adóhatóság.
A nyugta- és számlaadási kötelezettséget 120 esetben vizsgálták az adóellenőrök, és csak 25 esetben tártak fel hibát. Csökkent azon adózók száma, akik egyáltalán nem adnak nyugtát. Harmincegy ellenőrzés során az alkalmazottak bejelentési kötelezettségének teljesítését is vizsgálták, 37 alkalommal pedig a forgalmazott áruk eredetét. A foglalkoztatottak bejelentési kötelezettségének ellenőrzése során hat esetben, az áru-eredetvizsgálatok során pedig 12 esetben állapítottak meg valamilyen hibát, hiányosságot a revizorok.

Olvasóink írták

 • 2. viccmail 2008. március 09. 08:41
  „Tisztelt ÁVH utódcége APEH !

  Önök ha nem tünne fel az adófizetők pénzéből az adófizetőket baszogatják !
  Ja "hadművelet" már a neve is vérlázító !
  Nehog legyen 56 kettő hadművelet !
  Tisztelt APEH dolgozók , hamár egyszer erre a jellemhibás munkára adták fejüket legalábbpróbálnának nagyágyúkat megfogni !
  Például : költségtérítés elszámolás nélkül . akkor ki is generálja a fekete dazdaságot !? mert szerintetek a kisboltos ! egy be nem ütött 65 Ft-os tejföl büntetési tétele 50000 Ft !
  Szépek vagytok ! 18 milliárdal meg büntetlenül szabadlábon!”
 • 1. El Nyomottka 2008. március 08. 17:48
  „Hadműveletekkel akarják móresre tanítani a népet? Egy háborúban mindkét oldalon vannak áldozatok, ezért sok jóra az apech se számíthat...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékpark: beadták a pályázatot

Beadta a megyei önkormányzat az ópusztaszeri emlékpark megújításáról szóló pályázatot. Az 572 millió… Tovább olvasom