Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

A kormányfő is jön az alapkőletételre

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök holnap Szegedre látogat: részt vesz a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó új székházának ünnepélyes alapkőletételén, dedikálja könyvét és szegediekkel találkozik.
Mint már korábban jeleztük, kiadónk új, modern, nyomdát is magába foglaló sajtóházat épít Szegeden. Beruházásunk első látványos állomásához érve, holnap letesszük az épület alapkövét. Az ünnepségen – amelyre meghívást kaptak Csongrád megye országgyűlési képviselői, a városok polgármesterei, a megyei közgyűlés elnöke – előbb Szammer István, a Lapcom Kft. ügyvezető igazgatója beszél a Délmagyarország és a Délvilág életében mérföldkőnek számító eseményről, majd elhelyezi az új székház alapkövét. Köszöntő, illetve méltató beszédet a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc mond.

A Gyurcsány Ferenc délutáni programjában fél négytől Útközben című, a napokban megjelent könyvét dedikálja a Tisza Lajos körúti Fókusz könyváruházban, majd fél ötkor a Kodály téren találkozik a szegediekkel: bemutatja a lakótelepen élők életkörülményeinek javítására indított programokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leépítés a laborban, perel a szakszervezet

Kilencvenhat álláshelyet szüntettek meg február óta a tetemes adósságot felhalmozott szegedi… Tovább olvasom