Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

A legkeresettebb bűnözők

Nincs nő a Csongrád megyében legjobban keresett bűnözők között. A TOP 10 élére mindenképpen egy fegyveres rabló kívánkozik, nyomában drogterjesztővel, késelővel, orgazdával, csalókkal.
Horeftosz Kristóf, Udvardi Cserna János, Samu Ioanos, Csomor Ferenc, Petrovics András, Paprika István, Szabó Sándor, Piti László, Hantos József, Makai József (A nagyításhoz kattintson a képre!)
Csomor Ferencet fegyveres rablás miatt keresi a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A 39 éves kiskunmajsai férfi és társa 2001. április 5-én, a kora délelőtti órákban egy hangtompítós fegyverrel megtámadta és kirabolta a ruzsai takarékszövetkezetet.

Paprika Istvánt drogterjesztéssel gyanúsítják. A 27 éves férfi 2004 októberében száz ecstasy tablettát adott el egy kiskunhalasi férfinak. A kábítószert a nyomozók a vevőtől lefoglalták, az eladót viszont nem találják.

Hantos József ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik nyomozás a megyei rendőr-főkapitányságon. A rendőrség adatai szerint az 53 éves szegedi férfi tavaly októberben Szegeden a Kálvária sugárúton többször megszúrta áldozatát, akinek életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Udvardi Cserna Jánost a Szegedi Rendőrkapitányság keresi. A 44 éves hajléktalan férfi ez év januárjában Szegeden a Máramarosi utcában ököllel megütött egy férfit, majd áldozatától elvett 80 ezer forintot.

Makai József 45 éves hódmezővásárhelyi lakost a Csongrád Megyei Bíróság bv-csoportja körözi. Makai ugyanis az orgazdaság miatt kiszabott börtönbüntetésének letöltésére nem vonult be.

Horeftosz Kristóf 58 éves szentesi lakos ellen többek között különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás a Szegedi Városi Bíróságon. A férfi különböző kifogásokra hivatkozva már számos tárgyaláson nem jelent meg, a bíróság emiatt elrendelte elővezetését, ám a rendőrség nem találja Horeftosz Kristófot. A férfi a lakhelyelhagyási tilalom ellenére valószínűleg már rég elhagyta az országot.

Szabó Sándort csalással gyanúsítja a Makói Rendőrkapitányság. Az 50 éves férfi 1998-ban háromszor is kölcsönért egy makói ismerősétől, noha tudta, hogy a hamis fedezetre kapott ötmillió forint visszafizetésre esélye sincs. A makói férfit más bűncselekményekkel is gyanúsítják.

Piti László 41 éves szentesi lakost lopással gyanúsítja a rendőrség. A férfi 1994 júliusában betört egy szegedi kft. hódmezővásárhelyi reklámműhelyébe, ahonnan több mint két és fél millió forint értékben műszaki eszközöket és nagy mennyiségű cigarettát lopott el.

Samu Ioanos 41 éves román állampolgárt Zákányszék külterületén elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt körözik. A férfi idén június 18-án a település egyik tanyájának udvarán brutálisan megvert egy helybeli nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Samu Ioanos többször megütötte az áldozat segítségére siető másik nőt is, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A férfi valószínűleg a Zákányszék környéki tanyavilágban bujkál. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 ezer forint ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A fiatalkorú szegedi Petrovics Andrást rablás miatt körözi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 16 éves szegedi fiatalember 2005. augusztus 12-én az esti órákban Szegeden a Bartók téren társaival rátámadt három járókelőre, majd egyiküktől elvették mobiltelefonját.


Megőrizték helyüket

Legutóbb 2003. február 15-én közöltük a Csongrád megyében legkeresettebb bűnözők toplistáját. A TOP 10-be már akkor bekerült Csomor Ferenc és Szabó Sándor. A többieket, köztük a közelmúltban elítélt Sebők Ferencet és a három éve a Bertalan hídon súlyos balesetet okozó, de más bűncselekmények miatt keresett Szabó Lászlót elfogták.


Az összeállítást a rendőrség adatai alapján készítette: Oláh Zoltán

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legnépszerűbb a Gáspár utca

Mind a harminc szegedi szociális bérlakás pályázata eredményesen zárult – tájékoztatta… Tovább olvasom