Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 1°C | 8°C Még több cikk.

A művelődési házba költöztek a forráskúti óvodások

Forráskút - Megújul a forráskúti óvoda: a munkálatok hétfőn kezdődtek, és várhatóan három hétig tartanak. A felújítás idejére az óvodások kis- és nagycsoportja a művelődési házba költözött, ami érinti az ottani foglalkozásokat.
A nyugdíjasklub hétfőnként 16 órától a Borostyán étterem kistermében lesz, az Őszirózsa népdalkör próbáját 18 órától a művelődési ház számítógépes termében tartják. A tűzzománc szakkör keddenként 18 órától szintén a számítógépes szobában lesz, a matekkorrepetálást 19 órától a művelődési házban tartják. A zumbázókat szerdán és pénteken 19 órától az iskola sportcsarnokába várják. A péntekenkénti színjátszópróbákat az iskolában tartják délután fél 5-től. A református istentisztelet április 24-én és május 8-án a szokott helyen, a művelődési ház számítógépes termében lesz. Az egészségklub április 30-án 16 órától a könyvtárban várja az érdeklődőket. A nagycsaládos gyűlés május 7-én 18 órától a Borostyán étterem kistermében lesz. A baba-mama klub, a kézműves játszóház, a FIKUSZ és a mozi ezen időszak alatt szünetel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sajtkukacpark nyílt Balástyán

Átadták a balástyai Sajtkukacparkot. A közösségi teret gyerekek és felnőttek egyaránt jól tudják használni: sportpályák, szabadtéri fitneszgépek és játszóeszközök is kaptak itt helyet. Tovább olvasom