Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

A nagymama szerint hűtlen volt Ördög Nóri férje

Mórahalom - Beárnyékolta az Ördög család karácsonyát Ördög Nóra és férje, Kristóf házasságának bukása. Az RTL Klub csinos műsorvezetője hét év együttélés és négy hónap házasság után külön utakon folytatja életét férjétől.
A hír a közeli hozzátartozókat is megdöbbentette. Ám Nóra nagymamája elárulta a Blikknek: úgy tudja, hogy Kristóf hűtlensége okozta a problémákat a friss házasok között. Információink szerint ráadásul Nóri egyik régi, jó barátnője a harmadik fél.

– Kristóf még külföldön volt, amikor Nóri megtudta, hogy mi történt. Egyik munkatársa hívta fel. Azt nem tudom pontosan, hogy mi hangzott el a telefonbeszélgetés során, de végzetes hatással volt a házasságra, az biztos. Az unokám anynyira megbántódott a hallottaktól, hogy mire Kristóf hazaérkezett Argentínából, eldöntötte, hogy külön folytatja életét férjétől. Akármennyire rossz is ez így, nem valószínű, hogy Nóri megbocsát Kristófnak. Amit egyszer eldönt, ahhoz ragaszkodik – mondta a sokak által csak Ördög mamaként ismert idős aszszony, aki csak akkor sejtette meg, hogy a friss házasok között nincs minden rendben, amikor átadta unokájának a karácsonyi ajándékot.

A Playboynak készült fotósorozaton Ördög Nóri fehérneműben van
A Playboynak készült fotósorozaton Ördög Nóri fehérneműben pózol

– Nóri egyedül érkezett az ajándékokért, de Kristóf csomagját boszszúsan hajította táskájába. Később tudtam meg, hogy komoly problémáik vannak – tette hozzá. –

Bár Kristóffal keveset találkoztam, de amikor meglátogattak, arról beszélgettünk, hogy egyszer parasztházban élnek és állatokat tartanak majd. Álmomban sem gondoltam volna, hogy a házasságuk így ér véget. Sokak szerint Kristófnak jobban meg kellett volna becsülnie Nórikát. Azzal vigasztaljuk egymást, hogy jobb, hogy most derült ez ki, és nem később. Nem tudtam Nóri új kapcsolatáról, de ugyanannyira tartom elképzelhetőnek, hogy van új barátja, mint azt, hogy nincs. Elvégre Nóri csinos, okos és kedves lány...

Izzott a levegő

Már az első pillanatban izzott a levegő Ördög Nóri és Nánási Pál között, amikor elkezdték a fotózást a Playboy számára. A Blikk birtokába került az egyik kép azok közül, amelyeket az RTL Klub műsorvezetőjéről készített a sztárfotós. Ördög Nóri augusztus 2-i esküvőjük után kidobta a férjét, a szintén az RTL-nél dolgozó Rubint Kristófot. A fájdalmas szakítás után kérte fel újra a Playboy az erotikus fotózásra, amire végre igent mondott, de határozott kérése volt, hogy Nánási Pál készítse a képeket. A közös munka kezdetétől lehetett érezni — a stábtagok szerint —, hogy vibrál a levegő közöttük. Radnai Péter is elégedett a képekkel. — Nagy öröm, hogy Nóri igent mondott, nem titok, hogy többször megkerestük már — mondta az újság főszerkesztője. – Először úgy volt, hogy Szekeres Nórával együtt fotózzuk őket, de végül maradt az az elképzelés, hogy ő egyedül van a képeken. A végeredményt látva jobb is így, gyönyörű lett a sorozat. Nórinak annyi kérése volt, hogy lehessen beleszólása a képválasztásba, amit természetesen megadtunk neki.

Reiter Georgina

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. flexsnake 2009. január 05. 19:40
  „Mindig van min csámcsogni.Nem az számít mit írnak róla csak írjanak róla :) Egyébként nem egy hülye ember, nem csak a műsorvezetéssel foglalatoskodik. :D”
 • 46. RepasMargit 2009. január 04. 20:58
  „Milyen szerencse, hogy nem vagyok sztár! És főleg nem beszél ki a családom! A nagymama most saját magára büszke, vagy az unokája családi életének kibeszélésére? Csúnya dolog Kedves Nagymama! Üdvözli: Margó”
 • 45. freeman 2008. december 30. 21:45
  „Szerintem is, jobban jart volna, ha Morahalmon marad!!

  Most a nagymami sparhejtjet Blikk-el gyujtana be,
  es aludhatna nyugodtan estenkent!!

  Megerte?
  Kellett ez neki??”
 • 44. ZenGesner 2008. december 30. 21:37
  „ez a nő nem a szombat esti lázba lett volna való, hanem jó helyen volt a Kölyökklubban. fárasztó, olyan, mint egy fejlődésben megkésett ember, mintha még mindig gyerek volna. méghogy okos. Úristen.!”
 • 43. freeman 2008. december 30. 21:19
  „Varom mar, mikor jelenik meg Nori CD-je, ahol meg enekel is!
  Nyugaton is igy megy, lepesröl-lepesre:

  1. A videkröl felkerült kap egy kis szerepet, vagy müsorvezetö lesz.
  2. Csinalnak rola meztelen (-kedö) kepeket.
  3. Enekel egy CD-en.

  Utana jön a 4.-ik lepes:
  4. Eltünik a porondrol!!!!

  Jöhet a következö!!”
 • 42. h65535 2008. december 30. 21:16
  „Bocs, Fókusz. :D Ettől a véleményem ugyanaz.”
 • 41. andrisne 2008. december 30. 20:54
  „Igy van h65535!!!!!!!!!!!Én a Fókuszt láttam és ugyanezen a véleményen vagyok.Na,meg ismerem Nórit és a családját is,elég régóta.A valóságnak köze nincs hozzá,amit össze hazudoznak.És sajnos,vannak emberek,akik mindent elhisznek...............”
 • 40. h65535 2008. december 30. 20:46
  „Az Aktív riportja után továbbra is fenntartom a véleményem, hogy a BLIKK EGY NAGY TAKONY!!!! Az összes magát riporternek tituláló szenzációhajhász egy nagy rakás szerencsétlenség...”
 • 39. andrisne 2008. december 30. 20:45
  „Csak azt nem értem,miért kellett ebbe a nagyit belekeverni??????????”
 • 38. Zs 2008. december 30. 20:37
  „Ági 84!
  azért hiányzik a kocsiüés a háttérből... :)

  komolyabban: semmi sem tart örökké, a nagyi meg nyilván elfogult...”
 • 37. VásárhelyiÁgi 2008. december 30. 20:26
  „Kedves_palla_!
  Nem egyszerűen szerencséje volt, hanem qrva nagy szerencséje! Ezt első kézből tudom, mert a lányom színésznő, aki eddig csak néhányszor szerepelt a médiában, akkor is csak a szerepei után kapott jó kritikákat.
  Viszont kapott volna már jónéhány kitörési lehetőséget, ha egy kicsit kedvesebb a rendezőhöz, vagy az igazgatóhoz. Csakhogy ő azt látta a szüleitől, hogy a magánélet szent, és hűségesek vagyunk egymáshoz.
  A nagymamájának pedig inkább elnémulna a szája, mintsem nyilatkozzon.
  És tud olyan szépen mosolyogni, mit Ördög Nóra, még, ha nem is ér fültől fülig a lányom szája.”
 • 36. Sziti 2008. december 30. 20:09
  „Kedves Ági84!
  Te egy dögös csaj lehetsz.”
 • 35. Ági84 2008. december 30. 19:25
  „Lehet, hogy rosszul ítélem meg, de a képről nekem elsőre egy útszéli k.va jön le, akit éppen hátulról b.sznak.
  Pontosan ilyen az elképzelésem az útszéli ringyókról, akik aprópénzért bármit bevállalnak.
  Ez a kép az erotikustól messze van. Sokkal erotikusabb képek készíthetők egy meztelen, de jól beállított modellről, mint egy fehérneműs, teljesen ribancos beütésű-beállítású nőről.
  Én a fodrászát cserélném le, mert iszonyatosan kajla fülei vannak, és az esetek 90%-ában hátul, alul konyba fogott hajat visel, ami különösen kiemeli a radar-füleit. Elég ízléstelen.”
 • 34. Sziti 2008. december 30. 17:24
  „Kedves pille!
  Miért gondolod, hogy csodálkozott.
  Jól esett neki. Mi van abban?”
 • 33. pille 2008. december 30. 16:44
  „Aki kurvának szegődik,ne csodálkozzon, hogy megb..sszák. Örök életű mondás kedveseim.Nincsen mit ezen csodálkoznia Nórikának sem!”
 • 32. Sebus 2008. december 30. 15:58
  „Nórának valóban ilyen sz...pos szája van!Olyan,mint Anettnek az Aktív "műsorvezetőjének".Ismerősöm mondta mondta rá,hogy nem adná a szájába a szerszámát se,mert félne ,hogy nemcsak azt kapná be, hanem vele együtt a tulaját is.

  Kedves Mil!
  Erre csak annyit mondanék,hogy ezt Nórika vállalta,Ő akart a médiában szerepelni.Aki bekerül ebbe a közegbe arról alap,hogy írni, pletykálni( nem zörög a haraszt, ha nem fújják) fognak.Ezen kár megsértődni vagy hisztizni.
  Tök mindegy,hogy melyik újságba van írva (Délmagyar, Blikk,Story) ha úgyis igaz a hír.Mondjuk én megkérdezném az ex-férjet is.Ki csalt meg kit?!”
 • 31. h65535 2008. december 30. 15:56
  „A Blikkből való ez a takony cikk...
  Egyébként az éremnek két oldala van. Nyilván Nórika se olyan szent, ahogy előadja magát...
  A mammer meg persze hogy védi a kicsi unokáját...”
 • 30. _palla_ 2008. december 30. 15:50
  „Én ugyan alig tudom, ki ez a lány; de felháborítónak tartom, ahogy egyesek nőgyűlölő nyilatkozatokat tesznek róla, és mindjárt leqrvázzák.
  Igen, kaszált egy csomót a playboy-képekkel, (a fotók készítése nem egyenlő a prostitúcióval), igen, valóbankönnyebben szerezte a pénzt, mint más a havi 80 ezrét; de szerintem nem kell azért utálni valakit, mert szerencséje volt, pénzt keresett, és - valószínűleg rövidke időre - valami oknál fogva (megérdemelten vagy érdemtelenül, nem tudom) felkapta a média.
  1-2 hozzászólásnak számomra frusztráció-szaga van, ahogy a másik (megasztáros) playboy-modell esetében is.”
 • 29. pille 2008. december 30. 15:41
  „Kedves batray! Ez nagyon tetszett!! Jót nevettem!Azért fogalmazhattál volna kicsit kedvesebben is. BUÉK!”
 • 28. radenko 2008. december 30. 15:39
  „A nagymama fogta Kristófka farkát, hogy ennyire tudja hogy megcsalták az unokáját. Kicsit vagy nagyon hülye a nagyi én inkább hallgatnék mert Mórahalomról nagyon nehéz elhinni amit amit a nyanya nyilatkozgat.”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virslivel, pezsgővel szilveszterezünk

Szeged - Utcára jó az olcsóbb is, házibuliba viszont minőségi pezsgő kell – derült ki… Tovább olvasom