Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

A napszemüvegen is, meg a fürdőkádon is spórolhatunk

Szeged - Forog a hűségkártya előfizetőink kezében. Aki például a rendkívül magas UV-B sugárzástól akarja megvédeni szemét elsiethet mondjuk a Szezsi Optikába, ahol kedvezménnyel válogathat a napszemüvegek között.
Vagy, „nekiestek" a fürdőszobának? Irány az Adria fürdőszobaszalon, s máris 10 százalékot spóroltak a családnak. Deák Istvánné kedves olvasónk el sem indul hazulról a hűségkártya meg a Hűségmagazin nélkül.

Egyre több előfizetőnk használja ki a hűségkártya nyújtotta kedvezményeket. Bizonyíték erre, hogy a vásárlók és az általunk megkérdezett üzletek is elégedettek az akcióval.

A szegedi Adria fürdőszobaszalonban tíz százalék kedvezményre jogosít hűségkártyánk Fotó: Frank Yvette
A szegedi Adria fürdőszobaszalonban tíz százalék kedvezményre jogosít hűségkártyánk
Fotó: Frank Yvette

– Ahhoz képest, hogy csak néhány hete indult a hűségprogram, nagyon sok érdeklődő fordult meg nálunk – hallottuk Szelezsán Dénestől, a szegedi Szezsi Optika üzletvezetőjétől. Naponta legalább hárman-négyen vásárolnak az üzletükben hűségkártyával. A nagy érdeklődés köszönhető annak is, hogy most van itt a napszemüvegek szezonja. A magas UV-B sugárzás miatt sokan beruháznak szemük védelme érdekében, így ezek a termékek és az intelligens, fényre sötétedő lencsék fogynak a legjobban. Az optika aktuális akciói mellett – ami jelenleg éppen a napszemüveglencsékre vonatkozik – a hűségkártyával most öt százalékkal olcsóbban vásárolhatunk.

Még ennél is több kedvezményt kaphatunk az Adria fürdőszobaszalonban. – Már akkor sokan rákérdeztek, benne leszünk-e az akcióban, amikor elkezdődött. Sok vásárlónk érdeklődött a hűségkártyás kedvezmény felől – tudtuk meg Sandrik Lászlótól, az Adria fürdőszobaszalon üzletvezetőjétől, aki elárulta, az utóbbi időben a komplett fürdőszoba-berendezések és a burkolatok fogytak a legjobban – a hűségkártyának köszönhetően tíz százalékkal olcsóbban.

Kártya a zsebben, magazin a kocsiban

– Nagyon okos dolognak tartom a hűségkártyát, eddig csak egyszer használtam, de remélem, még sokszor tudom – mondta Deák Istvánné. Előfizetőnk a Dobai kertészetben vásárolt növényeket, jól jött neki a kedvezmény. Elárulta: mindenhova magával viszi a kártyát, a Délmagyarország Hűségmagazinját pedig autójában tartja. Mielőtt bemegy egy üzletbe, megnézi, szerepel-e a listán

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Superbrand lett a Katedra Nyelviskola Hálózat

Szeged - Magyarországon elsőként lett nyelviskola is Superbrand. A Szegeden is működő Katedra… Tovább olvasom