Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

A pénzről beszélnek: regionális konferencia Szegeden

Szeged - Pénz, Pénz és Pénz címmel, fejlesztés, versenyképesség, felzárkózás tematikával regionális konferencia lesz április 24-én a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi székházában.
Milyen fejlesztési forrásokra számíthatnak a térségben vállalkozók és az önkormányzatok 2008-ban? Milyen kitörési lehetőségeket kínálnak a fejlődni akaró vállalatoknak, kicsiknek, közepeseknek a kormányzati és helyi önkormányzati, regionális szervezetek, intézmények? Mire költsük a pénzünket, hogy Európában versenyképes vállalatként legyünk piacképesebbek?

Pénz, Pénz és Pénz címmel, fejlesztés, versenyképesség, felzárkózás tematikával regionális konferencia lesz április 24-én a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi székházában. Az előadások és prezentációk mellett, konzultáci- ós lehetőség is nyílik a pályázati forrásokról, a kiemelt régiós fejlesztési projektekről, a vállalkozások és önkormányzatok finanszírozásáról, a hatékony és gazdaságos üzletviteli megoldásokról. A részvétel ingyenes, a regisztráció azonban kötelező, a résztvevők ellátásáról a Piac&Profit gondoskodik.

A rendezvényre várják a régió kis- és középvállalatainak vezetőit, gazdasági döntéshozóit, az önkormányzatok és kistérségek szakembereit, akik napra kész információt és tájékoztatást kaphatnak a különböző pénzügyi források elérhetőségéről, fejlesztési támogatásokról, valamint konzultálhatnak kompetens kormányzati tisztviselőkkel, illetve cégvezetőkkel. (Bővebben a www.piacesprofit.hu -n.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cadillackel az esküvőre

Szeged - Egy 27 esztendős Cadillackel gördült be az ifjú pár szegedi esküvőjére. Piros Éva és… Tovább olvasom