Délmagyar logó

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 17°C | 32°C Még több cikk.

A Piroska és az Indiántánc után Rúzsa Magdi dalai

Szeged - Ederlezi, Aprócska Blues, Most élsz – még három nap, és felcsendülnek Rúzsa Magdi legnépszerűbb dalai az újszegedi sportcsarnokban, lapunk ajándékkoncertjén. Korábban dalolt már olvasóinknak Aradszky László, Demjén Ferenc és Ákos is.
„Már csak hármat kell aludni, és jön a Rúzsa Magdi" – mondhatja a lapunk szombati számában bemutatott Böszörményi Tünde és Csilla. Az öt és fél, illetve a két és fél éves szegedi lány addig is éjjel-nappal a kishegyesi megasztár dalait hallgatja és énekli, kis füzetükbe újabb és újabb képek kerülnek.

Nem csak ők várják fokozott izgalommal a péntek este 19 órát: a Délmagyarország és Délvilág születésnapi ajándékkoncertjére egyre több olvasónk vásárol jegyet ügyfélszolgálatainkon vagy az interneten.

Csalódni nem fognak, ezt bizton állíthatjuk, hiszen Rúzsa Magdi kétórás, exkluzív műsorral készül: a még készülőben lévő, sehol sem hallható lemezéről is énekel majd dalokat.

További garanciát jelent a felhőtlen szórakozásra lapunk eddigi ajándékkoncertjeinek osztatlan sikere.

Zorán lapunk 95. születésnapján 4000 olvasónknak énekelt. Fotó: Karnok Csaba
Zorán lapunk 95. születésnapján 4000 olvasónknak énekelt.
Fotó: Karnok Csaba

„Isten véled, édes Piroskám!" – énekelte például előfizetőinknek 2004 júliusában Aradszky László, ám ahelyett, hogy búcsúzott volna tőlünk, négy koncerttel is megörvendeztette Csongrád megyei rajongóit. A következő tavasszal Korda György és Balázs Klári dalolt olvasóinknak, akik joggal mondhatták: „Mamma Maria!"

Aztán „Volt egy tánc" Zoránnal 2005 májusában. A gitárművész-énekes nálunk mutatta be új nagylemezét, ismert külföldi szerzők számainak magyar feldolgozásaival. A Délmagyarország 95. születésnapján 4000 olvasónk énekelt együtt Zoránnal.

– Nagyon szeretem. Annak idején sokat jártam Budapestre, a Metró klubba meg az ifjúsági parkba Metró-, Illés-, Omega-koncertekre – emlékezett vissza egyikük az alföldi papucsos, „szimatszatyros" időkre.

Az ő szívét sem törte darabokra 2005 karácsonyán Demjén Ferenc, aki majd negyvenéves pályafutása 18 szólóalbumának legjavából válogatott koncertjét adta ajándékba olvasóinknak.

Ákos Indiántánca 2006 karácsonyán kisiskolástól a nyugdíjas korosztályig mindenkit elkápráztatott. Fotó: Schmidt Andrea
Ákos Indiántánca 2006 karácsonyán kisiskolástól a nyugdíjas korosztályig mindenkit elkápráztatott. Fotó: Schmidt Andrea

A vegyésztechnikus végzettségű zenész a közönségszórakoztatás kémiáját is értette, csakúgy, mint Fenyő Miklós: a magyar rock and roll klasszisa 2006 márciusában „csavarta fel a szőnyeget" az újszegedi sportcsarnokban.

– Ha meghallom a számait, azonnal táncolni lenne kedvem – fogalmazott akkor egyik olvasónk. Később sem lehetett hiányérzete: Ákos „Indiántánca" 2006 karácsonyán kisiskolástól kezdve, az egyetemistán keresztül, a nyugdíjas korosztályig mindenkit elkápráztatott. Húsz helybeli technikus, negyvenfős koncertstáb hozta „még közelebb" Ákos azonos című lemezének dalait és leghíresebb szerzeményeit.

Legutóbb pedig az Eddával csaptunk a húrok közé: az újszegedi sportcsarnokban több mint háromezren csápoltak a maratoni, két és fél órás koncerten. Szerencsére nem kell „néhány hét és néhány év", hogy ismét kedveskedjünk olvasóinknak: pénteken, 19 órától az újszegedi sportcsarnokban Rúzsa Magdi-koncert! Mindenkit szeretettel várunk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ukránok Szegeden

Szeged - Ukrán politikai, állami és önkormányzati vezetők részvételével a Szeged Biztonságpolitikai… Tovább olvasom