Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

A Reálnál váltható be a legtöbb kupon

A Délmagyarország és a Délvilág hűségkuponos programjához elsőként és a legszélesebb termékskálával az Alföld-Szeged Kft. csatlakozott. A napokban tartottak minden eddiginél nagyobb ankétot beszállítóiknak. Nyolcvan partnert láttak vendégül a kölcsönös bizalom jegyében, mindazokat akik számítanak a Reál-üzletekben és a Reál-pontokban.
– Kereskedő köz 4. szám alatt található C+C raktáráruházunkban négyezer négyzetméteren impozáns élelmiszer-, vegyiáru- és ital-nagykereskedésünkbe várjuk a kereskedő és vendéglátós partnereinket. Kimagasló választékkal kényelmes körülmények között szolgálunk ki – tájékoztatott az elmúlt hónapok történéseiről az Alföld-Szeged Kft. cégvezetője. Váczi Zoltán hozzátette, a fejlődés töretlen, a beszállítók és a kereskedők egyaránt bíznak a Reál-lánc sikerében.

– A Reál-üzletek és Reál-pontok vásárlóinak is folyamatosan a kedvében járunk. Rendszeresen a legelőnyösebb akciókat igyekszünk indítani, ezekről a reklámújságunkban adunk hírt. Ugyancsak közkedveltek az étkezési jegyeink – emlékeztetett a cégvezető.

A lánchoz kapcsolódó Reál-üzletek és Reál-pontok különféle kedvezményeket nyújtanak a kuponokért cserébe. Változatos lesz a kínálat, élelmiszerek, kozmetikumok, tisztítószerek, italféleségek egyaránt megtalálhatók lesznek az akciós termékek listáján.

– Többféle lehetőséget biztosítunk; lesz amelyik kupon az egész vásárlásra biztosít kedvezményt, de keresünk beszállító partnereket a konkrét termékekkel kapcsolatos akciókra is – magyarázta a kuponok értékéről Váczi Zoltán. Beváltható lesz majd egyet fizet kettőt kap alapon, ajándéktermékre vagy pluszvásárlási lehetőségre is. Közben figyelemmel kísérik a Reál-boltok aktivitását, és hogy hol milyen a sikere a kuponoknak és az akciós termékeknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szili Katalin: Jó úton halad a lap

Szili Katalin szerint az új székházunk arra is bizonyíték, hogy a Délmagyarország olyan színvonalas… Tovább olvasom