Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

A rendőrök üldözték a motorost a Csillag térnél

Szeged - Több rendőrautó és tucatnyi rendőr próbált elfogni egy Yamahást a Csillag térnél. A motoros elesett. Az elsődleges vizsgálat alapján a férfi alkoholt fogyasztott.
Hosszú percekig járkáltak a rendőrök fel s alá szirénázva: így próbálták elkapni a motorost, aki felugratott a Csillag téri körforgalomból a járdára. A panelházak felé menekült, majd elesett. A motor alá szorult férfi kimászott, majd megpróbálta a járművét felemelni, hogy tovább meneküljön.

A rendőrök üldözték a motorost a Csillag térnél. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)

- De addigra a rendőrök beérték - mondta egy szemtanú péntek délelőtt a Szilléri sugárúton. Hozzátette, a rendőrök a menekülőt elfogták, de úgy tudja, egy másik férfit még keresnek.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk azt látta, hogy az egyenruhások a motoros ülését levéve átvizsgálták a járművet, annak tárolójából egy nejlon zacskót vettek elő, majd visszarakták. A rendőrök jelenleg is őrzik a is felborult járművet, a helyszínre küldött járőrök közül hárman már elmentek.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóviője portálunkérdeklődésére elmondta, a rendőrök igazoltatni akartak egy motorost, aki nem állt meg. A járőrök követték. A férfi felhajtott egy füves területre, ahol elcsúszott a motorjával. A sofőr nem sérült meg. A helyszínen elvégzett elsődleges vizsgálat alapján a férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért ellene a rendőrök büntetőfeljelentést tettek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Breaktánc a parton: családi underground készül

A fiatalokat és a családokat is szeretné beavatni az undeground sportok és művészetek világába… Tovább olvasom