Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

A rendőrség nyomoz, hogy verekedett-e az elnőknő Szegeden

Szeged - A szomszéd megyéből átjáró nyomozók azt próbálják kideríteni, mi történt idén szeptember 24-én a megyeházán Magyar Anna elnök és Csonkáné Balda Ilona főjegyző között – tájékoztatta lapunkat a BMRFK sajtóügyeletese.
A tanúk meghallgatásával elkezdte a nyomozást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Szegeden. Az akkori konfliktus jellegét, körülményeit legutóbb az október 9-i rendkívüli közgyűlésen közös nyilatkozatban úgy adta elő a két érintett, hogy „nem ütött meg senki senkit, nem volt semmiféle pofon, sem egyéb ütés. Nem kellett senkit a földről a kollégáknak felsegítenie, az iroda nem nézett úgy ki, mint egy csatatér, a főjegyző asszony pedig nem kiáltott segítségért."

Aznap a közgyűlés zárt ülésen tárgyalt a történtekről, majd úgy határozott, nem indít fegyelmi vizsgálatot az ügyben. Egy ellenzéki képviselő azonban följelentést tett a nyomozó ügyészségen. Az irat innen átkerült a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra, de ez a szervezet rögtön elfogultságot jelentett be. Az ORFK ekkor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot jelölte ki a nyomozásra.

Olvasóink írták

 • 8. a5dealas 2008. november 17. 11:43
  „Zoltanz ! Nem kell mindennek a régiben mennie csak mindenki visszafogult és gyáva!
  Nem azt mondom hogy essünk neki az elnökasszonynak de egy kis logikával ki lehet ütni a nyeregből.
  Kissebb szervezés és gondolkodás és meglehet az új elnök. Csak egy kis idő kell!!
  Az elnökasszony már szavahihetetlen és nem megbízható, ezért nem méltó arra hogy tovább vezesse a megyét mert nem tudni hogy mit is mond a lakosságnak, mi az igaz a mondatában mi nem. Ezért kellene egy új elnökre szükségünk. Már Szentes polgármestere írt is egy levelet a megye polgármestereinek hogy szavazzák le az elnökasszonyt. De miért nem tették meg ezt idáig? Vagy másvalami van a háttérben?”
 • 7. zoltanz 2008. november 17. 11:30
  „Biztos, hogy volt egy kis csitt-csatt. Kérdés: Ki ütött először vissza?
  Vihar a biliben, jó boltot hozott a DM-nek.
  Micsoda méltatlan dolog, remélem, hogy mindkét fél megkapta föntről a magáét.
  "Nagy kendő jól takar", rövidesen csend lesz és majd megy megint minden a régiben, a maga megszokott, jól bevált korrupt, tisztességtelen módján. Ennek így kell lennie. Azért kell így lennie, mert ha másképp lenne, úgy ahogy azt a benned rejtőző tiszta igazságérzet elvárja, nem alakult volna ki benned elvárás. Tobzódnál, csak néznél kifelé az orrod mellől két oldalon. Hát élet lenne az? Na látod! Minden a Te érdekedben történik. Ezért a közélet platformján 2 ember cca 2 hónappal ezelőtt akkora áldozatot hozott, hogy ezért őket még 2 hónapig magasztalni kell. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk értük.”
 • 6. vidai 2008. november 14. 20:41
  „"az egész épület szeme láttára kergették egymást a folyosón. és aki nem látta, az meg hallotta, mert eléggé visítoztak is."
  Kedves Yossarian!
  Az lenne a kérdésem, hogy Ön ott volt a dulakodás idejében a helyszínen? Vagy honnan állítja ilyen biztosan, hogy "kergették egymást" és "visítoztak". Én úgy tudom (tiszta forrásból), hogy "csak" dulakodás és hangos szóváltás volt, ami egy-két perc alatt lezajlott. De ezt nyilván elmondják majd a szemtanúk a nyomozóknak. Mindenesetre ami a sajtóban megjelent az ügyről, annak hitelessége enyhén szólva megkérdőjelezhető.”
 • 5. tamka 2008. november 14. 19:51
  „Hála a Mindenhatónak!
  Neki sem lehet törvénysértő módon viselkedni, sőt, hazudni sem!!!
  Hajrá Nyomozás, derüljön ki az igazság és monnyon le!”
 • 4. Yossarian 2008. november 14. 17:15
  „azért arra kiváncsi lennék, hogy hogyan halgattatják el agyar annáék a megyeháza dolgozóit, hisz az egész épület szeme láttára kergették egymást a folyosón. és aki nem látta, az meg hallotta, mert eléggé visítoztak is.
  szóval azért ehhez már nagyon vastag pofabőr kell ám!”
 • 3. Logaritmus 2008. november 14. 07:44
  „"nem ütött meg senki senkit, nem volt semmiféle pofon, sem egyéb ütés. Nem kellett senkit a földről a kollégáknak felsegítenie, az iroda nem nézett úgy ki, mint egy csatatér, a főjegyző asszony pedig nem kiáltott segítségért."

  Sőt, aznap Agyar Anna odahaza hímzett egy terítőt a főjegyző névnapjára.”
 • 2. tapsi 2008. november 13. 10:24
  „óóó.. hát tudod, gyurcsány a hibás! magyar anna nem...”
 • 1. sr 2008. november 13. 08:51
  „Eltusolták!
  Ha nem történt semmi, akkor minek volt az a nagy felhajtás?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öregek otthonát akar a Fidesz az I-es kórházból

Szeged - Az I-es kórház eladásának leállítását kezdeményezi a városi Fidesz-frakció. Úgy vélik, a szegedi egészségügyben deform folyik reform helyett. Tovább olvasom