Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 22°C | 35°C Még több cikk.

A Rózsa utcánál ütötték el a biciklist, súlyosan megsérült - látta a balesetet?

A baleset szemtanúit a Szegedi Rendőrkapitányság keresi: ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége gyanúja miatt folytatnak nyomozást.
A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy egy ismeretlen gyártmányú és forgalmi rendszámú, piros színű személygépkocsival közlekedett Szegeden, a Csongrádi sugárúton, a Szent István tér felől a Rózsa utca irányába, a külső forgalmi sávban. A Csongrádi sugárút és a Rózsa utca jelzőlámpás kereszteződésében úgy kanyarodott jobbra, hogy a járműve elejével fellökte az úttest jobb oldalán  a kerékpárúton vele párhuzamosan, azonos irányban, egyenesen haladó kerékpárost. Az autó vezetője és utasa ekkor kiszállt a járműből, megkérdezték, megsérült-e a biciklis férfi. Ő azt közölte jól van, így mindenki tovább folytatta az útját. Később, mivel a kerékpáros fájlalta a könyökét, orvoshoz fordult. A vizsgálatok megállapították, hogy a könyökéből egy kis darab letört, tehát súlyos sérülése keletkezett - közölte a rendőrség.
A rendőrség kéri a piros színű gépjármű vezetőjét, valamint utasát, továbbá a balesetről érdemleges információval rendelkező szemtanúkat, hogy a közlekedési esemény körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzenek személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-423-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autógumi, fólia és cipőtalp is kerül a tűzre: törvénysértő az otthoni szemétégetés

Autógumi, fólia és cipőtalp is kerül a tűzre: törvénysértő az otthoni szemétégetés
Törvényt sért, aki otthon szemetet éget, Magyarországon mégis több százezren teszik ezt mindennap - sokan kényszerből. Tovább olvasom