Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

A sajtok és a húsok barátja újabb nyertesünk, Ocskó József

A sajtok és a húsok barátja újabb nyertesünk, Ocskó József
Főleg húsételekhez vásárolt be a szegedi Ocskó József a Délmagyarország Telekosár nevű játékán nyert 25 ezer forintos utalványból az újszegedi Príma Novában.
– Az utóbbi tizenöt évben nagyon megszerettem a főzést, és autóm is nekem van a családból, ezért a nagybevásárlás általában az én feladatom. A piacozást azonban a feleségemnek hagyom meg – mondta Ocskó József. A 60 éves szegedi férfi a Délmagyarország Telekosár játékának harmadik nyertese volt, még 27 előfizetőnk töltheti tele bevásárlókocsiját az újszegedi Príma Novában.

– Mindig van egy cetli a hűtőnél, amire a családtagok ráírják, ha valamiből kifogytunk. A minőséget keresem, hatvanéves koromra szerencsére eljutottam odáig, hogy elsősorban ne az árat kelljen figyelnem – mondta a vegyésztechnikus. Nagyon örült a Délmagyarország 25 ezer forintos vásárlási utalványának. – A karácsonyra vásárolt húsok éppen elfogytak, a családban pedig több szülinap és névnap is kora tavaszra esik. Ezért a nyereményből többek között vadashoz és brassóihoz veszek marhafelsálat és sertéscombot. Ahányan vagyunk a családban, annyira különbözik az ízlésünk a húsos ételekben. Személyes kedvenceim a sajtok: ezekből is kerül majd a kosárba – mondta a férfi. 
 
Megteltek a szatyrok, József szinte fillérre elköltötte a 25 ezer forintot. Fotó: Frank Yvette
Megteltek a szatyrok, József szinte fillérre elköltötte a 25 ezer forintot. Fotó: Frank Yvette


A felsálon és sertéscombon kívül Ocskó József csontos karajt és csirkecombot is vásárolt, hiszen két gyerekére, két unokájára és szüleire is gondolt. Gyerekei a lelkére kötötték: egy-egy rúd Rákóczi-szalámit is vegyen nekik. Többféle sajtot is vett, köztük egy szelet vörös cheddart. – Régen saját Délmagyarország-előfizetésünk volt, később a munkahelyünkön olvastuk az újságot, de mióta a feleségem nyugdíjas lett, újra előfizettünk a lapra. A rejtvényeket különösen szeretem, de nem szoktam beküldeni a megfejtést. A feleségem játszik, a Telekosárra is ő küldte be az eddig megjelent összes szelvényt – mondta.

A férfi valóban rutinos vásárlónak bizonyult, 24 ezer 665 forintot fizetett, így majdnem tökéletesen kihasználta a 25 ezer forintos vásárlási keretet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kamion az árokban, 6 sérült a csúszós szarvasi úton - fotók

Kamion az árokban, 6 sérült a csúszós szarvasi úton - fotók
Több mint fél tucat baleset történt ma reggel a megyében, vezessenek nagyon óvatosan! Tovább olvasom