Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A Semmelweis egyetem kézbesítőjét ölték meg a focipályán

A budapesti Semmelweis Egyetem (SE) Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet munkatársának holttestét találták meg információink szerint kedden a kiskundorozsmai focipálya mellett.
Információink szerint a budapesti Semmelweis Egyetem (SE) Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetének munkatársa, az ott kézbesítőként dolgozó 37 éves férfi holttestét találták meg kedden késő este Szeged-Kiskundorozsmán.

Megírtuk: egy férfi lemeztelenített holttestére talált rá a Kiskundorozsmai ESK egyik labdarúgója kedden este fél 8 körül a helyi műfüves focipályától néhány méterre a bozótosban. A férfinak információink szerint elvágták a torkát és szívtájékon szúrták. A test rendkívül véres volt, ám a focipályán egy csepp vért sem találtak: feltételezhető, hogy a holttestet a pálya oldalán levő Vásártér utca felől vihette a gyilkos az elhagyatott területre.

Emberölés a focipályánál: meztelen volt a szíven szúrt áldozat - GALÉRIA

A Semmelweis honlapján csütörtök délelőtt jelent meg egy gyászhír, amelyben közlik munkatársuk halálát. „2006 óta volt a Semmelweis Egyetem Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézetének munkatársa, kézbesítőként dolgozott. Munkáját kiemelkedő szorgalommal és példamutató megbízhatósággal végezte, mindent rá lehetett bízni. 2014-ben kiváló dolgozó kitüntetéssel ismerték el tevékenységét. Munkája fontos szerepet töltött be életében, a közösséget az Intézet jelentette számára. Nagyon szerettük, mély megrendüléssel értesültünk halálhíréről. 37 évet élt." – olvasható a honlapon. Tárcsáztuk az SE Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet számát, ahol az intézet igazgatóval szerettünk volna beszélni. A titkárságon azt közölték, hogy az igazgatónő senkinek nem nyilatkozik, mindenféle kérdéssel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysághoz forduljunk.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata értesülésünket sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta. Annyit mondtak, hogy a nyomozás párhuzamosan folyik Szegeden és Budapesten. Az áldozat utolsó napjait térképezik fel: mikor és milyen okból érkezett Szegedre, kikkel találkozott ittléte során, mit csinált utolsó óráiban. A fővárosi rendőrök a férfi utolsó Budapesten töltött óráit próbálják rekonstruálni. – Amennyiben a nyomozás a napokban nem vezet eredményre, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást jövő t elején adunk ki – mondta Szenti Szabolcs százados. Aki az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 112-es segélyhívót.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrautók a köz javára

Nyolcvankilenc új szolgálati gépjárműveket adtak át csütörtökön a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság udvarán. Tovább olvasom