Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

A szegedi Fidesz a baloldalról

Szeged - „A szegediek nem kérnek többet a bukott baloldalból, ugyanazokból, akik tönkretették az országot. A szocialisták csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot. Tönkretették, eladósították, elszegényítették a magyar családokat. Tizenötször emelték a rezsiárakat. Háromszorosára emelték a gáz árát, kétszeresére a villany árát" – áll a Fidesz szegedi szervezetének közleményében.
Ebben hosszan sorolják a baloldali kormányok intézkedéseit, amelyekkel „sújtották a magyar embereket". „Magyarország az elmúlt 3 évben talpra állt, önerejéből visszafizette a bukott baloldal által felvett IMF-hitelt, pénzügyileg megerősödött. Ma az ország már elég erős a rezsicsökkentéshez és a családok további adójának csökkentéséhez is. Ma több pénz marad a Csongrád megyei családok és a vállalkozások zsebében is, mint korábban" – írta Gyimesi László, a szervezet elnöke.

Olvasóink írták

74 hozzászólás
 • 74. Roxy08 2013. október 05. 09:44
  „Már nem is írok semmit! Pimpa42 sorait tudnám plagizálni, de inkább olvassátok el.
  Különös tekintettel George Orwell: Állatfarm idézetre. Tökéletes tükörkép a jelenlegi kormányzatra nézve.”
 • 73. dimari 2013. október 04. 23:55
  „Pimpa42, nagyon egyetértek, pontos idézet.
  A KÉTSZER BUKOTT JOBBOLDAL vezetőiről nem tudom eldönteni, hogy maguk is elhiszik-e a hazugságaikat, vagy egyszerűen tudják, hogy a híveik úgyis bevesznek mindent. Tőlük kérdezem: az eladósított, "becsődölt" 2008, 2009-es években, és még 2010 elején is, mennyibe kerültek a következők: gáz, víz, villany, benzin, gázolaj, közlekedés, élelmiszer (különösen a hús, tejtermékek), külföldi valuták? Ebből vonják ki a rezsicsökkentést, adják hozzá a tranzakciós és telefonadót...Nem kellene már kevésbé hinni a lózungoknak, és nem inkább a szemüknek?
  A hitükért cserébe megkapják a nagy magyarságtudatuk megerősítését, a haverok meg a fél országot. Másrészt, nem voltak hibátlanok a baloldaliak sem, de nem mindegy a lopás nagysága a büntetőtörvénykönyvben sem. Hazudni meg közel sem hazudtak ennyit. Néha azt gondolom, a kritikátlan hívők csak egy jó akol melegre vágynak, valószínű, nagyon magányosak. Ha nem így lenne, hallanák családtagjaik, barátaik, ismerőseik gondját-baját, és szolidárisak lennének, még ha nekik, maguknak nincsenek is gondjaik. Győzzenek meg, hogy nem jól látom, várom a fent felsorolt termékek árait az összehasonlításhoz.”
 • 72. kormoska 2013. október 04. 22:35
  „"A szocialisták csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot. Tönkretették, eladósították, elszegényítették a magyar családokat"

  Ha már itt tartunk:A Fidesz kormány pedig Fehéroroszországhoz és Grúziához hasonló nemzeti(személyi kultuszos) diktatúrába taszítja az országot,szépen folyamatosan,lépésről lépésre.
  Bajnai konkrétan megmentette az országot az államcsődtől 2009-ben,ezt még a Fidesz is elismerte anno!
  Magyarország látszólag és a gazdasági miniszter papírjain állt csak talpra,az emberek egyre nagyobb része küzd napi megélhetési gondokkal.
  Pénzügyileg meg szinte csak a kormányközeli vállalkozások(Közgép,Swietelsky) erősödtek meg!

  A szegedi Fidesz meg jobban teszi ha sürgősen bőrt húz a p......a és végre tesz valami érdemit a városért.A biomassza (rém)erőmű nem számít....!”
 • 71. történész 2013. október 04. 17:17
  „Hú de sokan rástartoltak a lóvéra....be írás ..aláíratás egyre megy ma már.”
 • 70. mivan? 2013. október 04. 17:12
  „Hát én teljesen le vagyok döbbenve! Konkrétan horthyszobor hozzászólásán..Csak egy gondolat. Mindent elfogadsz a gazemberektől, mert egy jóléti társadalom létét fogja generálni. Áááá, hagyjuk.”
 • 69. Pimpa42 2013. október 04. 15:51
  „Az egészhez már csak egy idézetet tennék hozzá:

  Egyébként nem okozott számára semmiféle nehézséget, hogy bebizonyítsa a többi állatnak, valójában nem lett kevesebb az élelmük, bármi legyen is a látszat. Időnként ugyan kétségtelenül szükségessé válik a fejadagok kiigazítása (Süvi mindig csak ,,kiigazításról" beszélt; sohasem ,,csökkentésről"), de a Jonesi időkkel összehasonlítva óriási a javulás. Éles hangon, sebesen felolvasta nekik a számokat, és részletesen bebizonyította, hogy több zabjuk, több szénájuk, több répájuk van, mint Jones idejében volt, rövidebb a munkaidejük, az ivóvizük jó minőségű, hosszabb életűek lettek, és a kicsinyeik nagyobb százaléka marad életben, istállójukban több a szalma, és kevesebbet szenvednek a bolháktól. Az állatok minden szavát elhitték.

  - George Orwell: Állatfarm”
 • 68. v.imre 2013. október 04. 15:36
  „A rövidke cikk után olvasni kezdtem a hozzászólásokat. Háromig jutottam az utolsók közül... Aztán letettem a többi olvasásáról. Engedtessék meg nekem a megjegyzés, hogy az ország lehetőségei korlátozottak. Nem a napi politikai intézkedések miatt. Még csak nem a görög, portugál, stb. helyzetre hivatkozom. De aki egyáltalán túl néz az orra hegyénél hallhat róla, hogy a korlátlan lehetőségek országában is túlhaladtak az éves költségvetés hiány határán (16.700 milliárd dollár) és Obama kénytelen volt a közalkalmazottak negyedét 800 ezer embert fizetés nélküli szabadságra küldeni. Ezt merné megtenni a magyar kormány! Szétvetné az országot a düh, a népharag. Az Orbán gyalázás...”
 • 67. mackópajtás 2013. október 04. 14:49
  „"A szocialisták csaknem Görögország sorsára juttatták Magyarországot."

  A baj az, hogy sajnos nem juttatták oda. :(
  Ejjjjj, de rossz is lett volna nekünk ha a minimálbér lecsökken 600 euro-ra...”
 • 66. ugyanmé 2013. október 04. 14:27
  „A szegedi fidesznek van véleménye a baloldalról? Nekem meg a szegedi fideszről. ;)
  Mellesleg, ha a szegediek közül annyinak van elege a "bukott baloldalból", mint ahányan ki voltak vezényelve - és el is mentek - "tüntetni", akkor az nem egy nagy perspektíva a szegedi fidesz részére. Ezt a "Magyarország jobban teljesít" dumát meg kár szajkózni, mert ezt a hithű katonákon kívül - akiket meg nem kell meggyőzni - egyrészt senki sem veszi be, másrészt ezért nem adnak kenyeret a boltban.”
 • 65. nemlimlom 2013. október 04. 14:12
  „62. X_Y 2013.10.04. 13:24

  Hű-ha,Tanár úr,azért el olvastad,még ha nem is helyes:)
  Mondjuk turbmagyar még nem voltam:)”
 • 64. Ballas 2013. október 04. 14:03
  „62. Ti gyökerek meg sajnos szavazati joggal rendelkeztek! A Fidesz is ugyan olyan rablóbanda mint a maffiabaloldal, csak azok még nyiltan hazaárulóak is... de igazság szerint a Martonyi nevű állítólag külügyminiszter igen sok hazaárulás gyanús dolgot osztott 3 év alatt!”
 • 63. Pimpa42 2013. október 04. 13:34
  „Azoktól kérdezném, akik azzal mentegetik a Fidesz-KDNP kormányt, hogy ´elmúltnyócév´ meg ´deazokisloptak´:

  A tolvajt felmenti az, ha más valaki korábban lopott? A gyilkost mentesíti, ha arra hivatkozik, hogy mások is öltek?”
 • 62. X_Y 2013. október 04. 13:24
  „57.nemlimlom 2013.10.04. 12:21

  Ti turbómagyarok be vagytok oltva magyar helyesírás ellen?”
 • 61. queenmargareth1 2013. október 04. 13:17
  „9. mivan? 2013.10.03. 18:55 tudod, hányszor írtam én ezt itt le???se nem látnak, se nem hallanak.Azért akkor 150 nettóért dolgoztam most 37-et kapok, ha kapok.”
 • 60. jozkó 2013. október 04. 13:06
  „54. csónakos:

  Az "ajánló leveled" - a 42 év meg egy kicsi - nagyon meggyőző!
  Az enyém is hasonló - munkával töltött /ma is telő/ évekkel számolva.
  Tényleg nem lehet komoly vita köztünk.
  Biztosíthatlak - nem a "protekciósok" közül vagyok - és bár a Fidesz iránti lojalitásomat a szavazók többségének véleményéhez igazítom, nem vagyok elvtelen.
  Szó nincs arról, hogy úgy tetszene nekem,ahogy van, szó nincs arról, hogy kritika nélkül hagynám azokat , akik hibáznak - bármelyik oldalon is.
  "Csak úgy" nem tisztelek sem rangot sem nevet - megnézem az embert ,aki mögötte áll.
  És világosan el szoktam mondani, mi az amit másképpen gondolok, mi az amit én másképpen csinálnék /na ez az,ami rendszerint nem érdekel senkit :) /
  Azért próbálkozom - mert a marsallbotot előbb utóbb át kell adni.
  Négy fiam is van, aki átvegye.
  A politikusok iránt sem vagyok csak azért bizalmatlan, mert fiatalok.
  Régen állítólag mi is azok voltunk...”
 • 59. nemlimlom 2013. október 04. 13:06
  „Remélem nem, jobb lenne úszni az árral /kényelmesebb/:)”
 • 58. JungHeinrich 2013. október 04. 12:38
  „Akkor ez most nagyon ugy nez ki,hogy a szocikat ujra valasztjak Szegeden O_o”
 • 57. nemlimlom 2013. október 04. 12:21
  „Az utolsó vörös város:)Botka apu le teszi a lantott majd lesz sírás-rívás mit hagyott itt:)

  Na erre ugranak a hívők!”
 • 56. pachakuti 2013. október 04. 11:54
  „"A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján tegye kiemelt projektté a felcsúti kisvasút fejlesztését, 600 millió forint elszámolható közkiadási keretösszeggel."
  Az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. Ezt az Index is megírta, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ) kormánybiztosként vezető Lázár János államtitkár pedig pitiánernek nevezte a portál cikkét.
  (MTI)”
 • 55. galuska 2013. október 04. 11:48
  „itt az a legnagyobb baj, ha a narancsosok csinálnak valamit, rögtön a pirosakkal példálóznak, hogy na ezek ezt meg ezt csinálták, és irgumburgum az még rosszabb volt, na de pont ez a legnagyobb hiba, példát kellene inkább mutatniuk, de nem hogy ezt nem teszik, hanem még überelik elődeiket
  ha végig nézünk narancsos vitézeinken mind gőgös, beképzelt, lenéző, magaslóról beszélő unszimpatikus alak, akik bármire képesek, zéró emberiesség bennük”
74 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a rabló és a drogtermesztő

Előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Járásbíróság I. Csabát, akit rablás miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság szombaton. Tovább olvasom