Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

A szegedi híradósok egymás között cserélgetik ruháikat

Szeged - A RTL Klubnál felcímkézett ruha várja a műsorvezetőt a szekrényben, míg az MTV szegedi stúdiójában a kollégák egymás között csereberélik öltözetüket.
– Legutóbb 180 ezer forintot költöttem két igazán jó minőségű öltönyre, de nem bővítem minden hónapban a ruhatáramat – mondta Fábián Barna.
Az MTV szegedi stúdiójának híradósát többi kollégájához hasonlóan nem öltözteti stylist, így saját ruhájában közli a híreket napról napra a 1-es csatornán Szegedről. – Azt az inget veszem fel reggel, ami éppen a kezembe kerül. Mindössze arra figyelek, hogy az ne üssön el nagyon a zakóm színétől – mesélt öltözködési szokásáról a televíziós. Jó néhány öltönyét eleve munkahelyén tartja: tegnap például kétszer is át kellett öltöznie. – A reggeli híradót fehér pólóban és kék zakóban, a délutánit kék ingben és szürke zakóban vezettem – mondta a 41 éves Barna. Náluk egyébként az sem furcsa, hogy a kollégák egymás zakóját viselik a hírekben. A már említett szürke zakó például Fülöp Lászlóé volt.

Fábián Barna bevallotta, hogy nem tud vasalni. Fotó: Schmidt Andrea
Fábián Barna bevallotta, hogy nem tud vasalni. Fotó: Schmidt Andrea

– Nagyon rossz az ízlésem. Rendszerint egy fodrász ismerősöm, és annak sminkes barátnőjének segítségét kérem – magyarázta Barna, aki bevalotta, hogy vasalni sem tud. Ezt általában egyik kolléganőjére vagy édesanyjára bízza. Elárulta: kánikulában olykor előfordul, hogy a híradós széken ülve, a zakóhoz valójában rövidnadrágot viselnek.

– Ruhaszponzora és stylistja is van a Reggeli műsorvezetőinek. Utóbbi ismeri a méreteinket, és azt is, hogy milyen színek, fazonok állnak jól nekünk. Ő megy el a nagykereskedésbe, ahonnan már kész szettekkel érkezik vissza a stúdióba – mondta Ördög Nóra. Az RTL Klub mórahalmi származású műsorvezetőjének más dolga sincs, mint benyúlni szekrényébe, és az adott napra felcetlizett ruhát magára ölteni. Ritkán fordul elő, hogy Nórának nem tetszik a más által neki választott szett: nem tartja magát finnyásnak az öltözködésben.

Ördög Nórát mindennap más ruhában láthatják a nézők. Fotó: RTL Klub
Ördög Nórát mindennap más ruhában láthatják a nézők. Fotó: RTL Klub

Élete legszebb ruháját – Nóra szerint – a Csillag születik utolsó két adásában viselte. Ezeket az estélyiket Náray Tamás divattervező kifejezetten neki szabta. – Ha valamelyik darab nagyon megtetszik, azt megvehetjük. Én azonban a bolti vásárlás élményét jobban szeretem – magyarázta Nóra, aki számítása szerint majd kétszáz alkalommal szerepelt már a Reggeliben más-más öltözékben.

– Hétfőn hét-nyolc pár cipővel érkezem a stúdióba, hiszen akkor még nem tudom, milyen ruhákat állított össze a stylist a hétre. A cipő, harisnya, melltartó ugyanis a sajátunk. Csütörtökön például pink mintás ujjatlan felsőt öltök magamra, fehér farmernadrággal – árulta el a műsorvezető. – Valószínűleg fehér cipőt veszek fel hozzá, de ezt még nem döntöttem el.

Öltözéket még nem kifogásoltak

Jurkovics János, a szegedi stúdió vezetője elmondta: híradósaik öltözékét még senki nem kifogásolta a nézők közül, de néhány éve egy csongrádi néni nemtetszésének adott hangot, mikor az egyik műsorvezető nő túl rövidre vágatta a haját. Az MTV időről időre stylistcsapatot küld vidéki stúdióiba: élő adásban nézik meg a műsorvezetőket. Ezután javaslatot tesznek, hogy kin mit kellene változtatni.

Olvasóink írták

 • 7. belabacsi 2008. november 11. 06:20
  „müsorok mikor lesznek a tvben?? olyan ami az embereket érdekli.ja meg sport-ot se akarnak kozvetiteni?pedig szeged sportban jo!”
 • 6. g79 2008. július 25. 07:03
  „Ugye hogy szörnyű? Ez a hírek szégyenfoltja.”
 • 5. zombor 2008. július 24. 20:53
  „Ezt a Barnát könyörgöm száműztessük már!!!”
 • 4. Szívesen 2008. július 24. 11:41
  „Szívesen, szívesen, szívesen!!!!”
 • 3. köszönet 2008. július 24. 10:26
  „Hű!!!
  Ez ám a téma, micsoda érdekfeszítő dolgok vannak itt és az országban. Aztaaaaa!
  Nem is gondoltam volnaaa!
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!”
 • 2. g79 2008. július 24. 09:41
  „Tegyük hozzá, hogy nem csak az öltözékkel van probléma. Ennyi bakit régen hallottunk.”
 • 1. Kate12 2008. július 24. 07:19
  „Na ez a nem semmi.Vidék és Főváros-még mindig ez jut eszembe.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre népszerűbb az új sorozatok letöltése

Szeged - A filmsorozatok iránti rajongás új hulláma Magyarországot is elérte. Az új, fiatalabb… Tovább olvasom