Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

A Tablóverseny 2015 játékszabályai

Játék elnevezése: Tablóverseny 2105

Játék időtartama: 2015. április 27-től május 27-ig.

A játék beküldési időszaka: április 7-24. A játék szavazási időszaka: május 4-27.

A játék menete

A tablóverseny szegedi és Csongrád megyei 2015-ben érettségiző osztályok tablóképei között zajlik majd. A tablókról készült nagy felbontású képeket az iloveszeged@radio88.hu címre várjuk április 7-től 24-ig. A képek a www.delmagyar.hu oldalon jelennek meg május 4-től. Ekkor elkezdődik a szavazás, ami  május 27-én déli 12 óráig tart. 

A tablóverseny eredményhirdetése 2015. június 1-én lesz egyszerre a Delmagyar.hu oldalon, a Délmagyarország napilapban és a Rádió 88 Café 88 című műsorában.

Aki a tablóversenyre elküldi a nevezését, az legalább 1280 pixel széles, legfeljebb 5MB nagyságú, JPEG formátumú képet küldjön.

A nevezésben a kép mellett szerepelnie kell az iskola és az osztály nevének, a szervező nevének és telefonszámának.

A szervező e-mail címe is szerepeljen a nevezésben, ha nem ugyanarról az e-mail címről érkezik a levél.

A szavazás menete. A  játékban a Délmagyar.hu portálon közzétett tablók oldalára lehet Facebook lájkot gyűjteni. A legtöbb lájkot gyűjtő tabló osztálya a nyertes. A tabló desktop és mobil oldalára külön lehet lájkot gyűjteni a Facebookon. A végeredményt a desktop és mobil oldalra leadott szavazatok összege adja.

Holtverseny esetén sorsolás dönt.

A játék szervezői a szavazás lezárta után megvizsgálják az eredményt. Beigazolt manipulálás esetén az érintett lájkokat figyelmen kívül hagyjuk. Mivel az eredmények átvizsgálása időt vesz igénybe, a játék végeredménye nem a szavazás lezártakor látható eredmény, hanem a június 1-jén meghirdetett eredmény lesz.

Nyeremények:

1. hely: a 2015-ös SZIN fesztivál egy kiválasztott napjára az osztály minden tagja napijegyet kap. 
2. hely: ParaPark vócser, amellyel a nyáron egy választott időpontban csoportosan tudnak játszani. 
3. hely: az Újszegedi Szabadtéri Színpad egy darabjának megtekintése. 

1./ A tárgynyereménnyel kapcsolatban felmerülő adó megfizetését a szervező vállalja. Az ezen felül minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

2./ A nyeremények készpénzre nem válthatóak. Eredményhirdetés: június 1-én, egyszerre a delmagyar.hu oldalon, a Délmagyarország napilapban és a Rádió 88 Café 88 című műsorában.

Nyereményfelvétel:

3./ A LAPCOM Kiadó Zrt. és a Rádió 88 fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotó-, és videoanyagokban. 

4./ A LAPCOM Kiadó Zrt. kérésére a nyeremények nyertesei kötelesek aláírni egy nyilatkozatot, amelyben kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező képmásukat, illetve fényképüket és hangfelvételüket promóciós célból díjmentesen hasznosítsa.

5./ A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabályok elfogadásával minden játékos tudomásul veszi, hogy neve és települése (pontos cím nélkül) megjelenik a LAPCOM Kiadó Zrt. kiadványaiban.
    
6./ A játékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a LAPCOM Kiadó Zrt. és a Rádió 88 munkatársai és azok közeli hozzátartozói.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kocsányos tölgyet fogadtak örökbe

Örökbe fogadta SZTE Füvészkertjében levő egyik kocsányos tölgyet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., a Móra Ferenc Múzeum, a Szegedi Vadaspark és a Somogyi könyvtár szombaton. Tovább olvasom