Délmagyar logó

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 26°C Még több cikk.

A Tiszába próbált ugratni egy autós, az iszapba fúródott

Szeged - Kedvenc horgászhelyén akart öngyilkos lenni múlt pénteken egy férfi: autójával megpróbált a Tiszába ugratni. A kocsi a sikertelen mentés után elsüllyedt.
A Tiszába próbált hajtani autójával múlt pénteken egy öngyilkosjelölt férfi, a tragédiát a bokáig érő sár akadályozta meg. Az autós ugyan eljutott a folyóig, a felázott talaj miatt már nem tudott akkora lendületet gyűjteni, hogy a 3 méteres partról a Tiszába ugrasson. A sofőr a félig elsüllyedt kocsit hátrahagyta, majd megvárta, hogy családtagjai és az eltűnése miatt időközben értesített rendőrök rátaláljanak.

búvárokkal próbálták az autót megtalálni, szonár híján eddig sikertelenül.
Búvárokkal próbálták az autót megtalálni, szonár híján eddig sikertelenül.

– Szombaton a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelezte, hogy Szegeden, a medencés kikötőtől mintegy 500 méterre a szerb határ felé egy személygépkocsi a folyóba esett – mondta lapunknak Seller András. A Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat vezetője elmesélte, búvárokkal próbálták az autót megtalálni, szonár híján eddig sikertelenül.

– Ha sikerült az autó helyzetét meghatározni, akkor azt a búvárok megjelölik, majd a tűzoltóság Wetter-párnáival a felszínre hozhatjuk a kocsit. Vontatás után pedig a medencés kikötőben lehetne kiemelni – magyarázta a szakember.

Úgy tudjuk, az öngyilkosjelölt férfi kedvenc horgászhelyén próbált véget vetni az életének, ezért is tudták a rendőrök megtalálni. A nehezen megközelíthető partszakaszról a Chrysler 3 métert zuhant, majd orrával az iszapba fúródott. Információink szerint a helyszínre hívott autómentők megpróbálták a kocsit kihúzni, a kötél viszont elszakadt: a Chrysler tetejével a folyóba zuhant, majd elmerült. Úgy tudjuk, az öngyilkosságra készülő férfi vérében alkoholt találtak. Információink szerint, mivel nincs közvetlen életveszély, az autó kiemelése több százezer forintba kerülne, amit a tulajdonos nem kért, így a Tiszában maradhat az üzemanyaggal, olajjal feltöltött Chrysler.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botka 211 millió kifizetését zárolta

Bizottsági kereteket és a városi cégek támogatását növelte a Fidesz 564 millióval a költségvetésben. Tovább olvasom