Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

A zárt függőfolyosóról emelték el a kerékpárt

Ellopták a biciklijét olvasónk férjének kedden 11 és 15 óra között a Szent István tér 12-13 szám alól, a 4. emeleti zárt függőfolyosóról.
A függőfolyosó ajtaját csak kulccsal lehet kinyitni, a lopás időpontjában olvasónk férje otthon volt, de nem vette észre a lopást. A bicikli nem volt lezárva, csak a korláthoz támasztva. A folyosó azon részén több kerékpár is volt, az övék volt legbelül, mégis azt lopták el, arrébb rakva a többit.

15 órakor vették észre, hogy a bicikli eltűnt, ezután szétnéztek a lépcsőházban és az utcán is, de nem találtak semmi gyanúsat és a szomszédok sem láttak semmit. Ezután bementek a rendőrségre feljelentést tenni.

A zárt függőfolyosóról emelték el a kerékpárt
A zárt függőfolyosóról emelték el a kerékpárt

A bicikli típusa: Schwinn Csepel Cruiser, 26-os nagyságú, 6 sebességes. Az alváz számát nem tudják, mert 2 hónapja vették használtan az interneten. A bicikli fekete és ezüst színű, a váz fekete, a tartozékok ezüst színűek. Volt rajta elöl egy gyerekülés felerősítő adapter Bilbi Junior gyereküléshez. Elöl még egy fekete színű kosár is volt rajta, illetve csengő és duda. A váltó bovdenje nem a vázban volt elvezetve, hanem a vázon kívül gyors kötözővel van felfogatva. Ezen kívül két darab kitámasztó volt a biciklin.

Olvasónk férje ezzel járt dolgozni, és a 3 éves kislányuk is nagyon szeretett biciklizni, most pedig sír, hogy nem tud. Azért kérték a segítségünkhet, hátha így meglesz a kerékpár.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehér hollónak számít a kényszerbontás

A szegedi építési osztály irodavezető-helyettesét az engedély nélküli domaszéki adótorony kapcsán a kiskertekben tapasztalható túlépítésről is kérdeztük. Tovább olvasom