Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

A zenész, a sportoló, a cukrász és a rajongók

Szeged - Laluska Balázs válogatott kézilabdást nem sűrűn rohamozzák meg a rajongók, a csillogó szemű lányokat pedig nem tartja tolakodónak. Kasza Tibor énekesnek viszont a privát mobilszámát is kiderítették hódolói, amit a zenész már zaklatásnak tekint. Popeyt tavaly még Horvátországban is felismerték.
Szeged legnépszerűbb együttese a Pick Szeged kézilabdacsapata, a közönség egyik kedvence a Spanyolországból idén visszaigazolt Laluska Balázs. A 27 éves jobbátlövőt a rajongókról kérdeztük: menyire „őrülnek meg" a spanyolok, illetve a magyarok a kézilabdásokért?

Lányok az öltözőnél

– Egy kezemen meg tudom számolni, hány kabalát vagy rajongói levelet kaptam életem során. Egy szórakozóhelyen pedig ha egy lány csak arra megy, hogy valaki kézilabdás, az még a házasságom előtt sem jöhetett számításba – magyarázta sziklaszilárdan Laluska Balázs. Úgy tartja, bár profi sportolók, a sztárság – még Spanyolországban is – magasabb szinten kezdődik, mint ahol ők vannak. Győztes rangadók után persze feltűnik néhány csillogó szemű lány és autogramra vadászó szurkoló a Pick öltözője körül, de Balázs szerint ez még nem kellemetlen egy sportolónak.

A Big Brother egykori sztárja, Popey autogramot oszt. Fotó: DM/DV
A Big Brother egykori sztárja, Popey autogramot oszt.
Fotó: DM/DV

A Crystal együttes az ezredfordulón robbant be a köztudatba. A csapat honlapján a szegedi Kasza Tibor így emlékezik gimis éveire: „Nem én voltam a lányok álma soványságommal és fehér bőrömmel. Ráadásul rendkívül rosszul öltöztem: fehér kordgatya, meg minden, ami kell". De mit hozott számára az országos siker? – Százak jelölnek be naponta a közösségi oldalakon, e-mailek sokaságát kapjuk, és rengeteg lett a rajongónk. A csapaton belül én kezelem legjobban a népszerűséget – mondta. A Crystal 30 éves frontembere elárulta: néhány imádójuk már behatolt a privát szférájába.

Mellszobor Katiról

– Volt, aki megszerezte a mobilszámomat, és azon hívott fel, hogy hol koncertezünk legközelebb. Mások meg azért kerestek, hogy melyik számból készítsünk videoklipet – mesélte a zenész. Tibor számára kedvesebbek azok, akik plüssállatokkal örvendeztetik meg őket. – Az egyik rajongónk minden fellépésünkön ott van, és fényképez. A következő előadáson már egy boríték vár minket az előző koncert felvételeivel – magyarázta Kasza Tibor.

Zaklatás és lövés

Gwyneth Paltrow amerikai színésznőt egy Dante Michael Soiu nevű pizzafutár üldözte. Több száz csomagot és e-mailt küldött neki, ráadásul felkereste a színésznő szüleinek házát. 2000-ben zaklatásért ítélték el. Mel Gibson távoltartó ítéletet eszközölt ki Zack Sinclair ellen, aki állandóan az otthona körül settenkedett, és ijesztő leveleket írogatott neki A passió című film kapcsán. Jodie Foster színésznő rajongója, John Hinckley Jr. azért lőtte meg 1981-ben Reagan elnököt, hogy tettével lenyűgözze imádottját.

A Crystal azonban már komolyabb zaklatásnak is ki volt téve, amikor Lajtai Katiba beleszeretett egy szobrász, aki mindenhova követte az énekesnőt, majd mellszobrot készített róla. Ebből majdnem rendőrségi ügy lett, de végül egy komoly beszélgetéssel sikerült megfékezni a férfi rajongását. És hogy Kasza Tibor kihasználta-e ismertségét a lányoknál?

– Sok lehetőségünk lenne csajozni a koncertek után, de ez nem az én stílusom. A rajongók nálunk egyébként is tabunak számítnak. Egyébként tökéletes párkapcsolatban élek – hallottuk az énekestől.

Szerelmes levelek

Rajongói klubja volt, a Nyers együttes videoklipet készített róla, hat évvel ezelőtti kiesésekor a szegedi Sing-Sing diszkóban rendeztek bulit a Big Brother című valóságshow első részében szereplő Szabadi Istvánnak. A Popey néven elhíresült szegedi cukrászfiú elmesélte: horvátországi nyaralásán tavaly egy magyar nő a hangja alapján ismerte fel, amit végül beszélgetés és közös fotózás is követett.

– Szerelmes leveleket már nem kapok, pedig régebben több ládával érkezett. Közülük jó párat megtartottam – közölte Popey. A népszerűség még ma is kézzel fogható bizonyítéka: a bankban például kedvesebben és gyorsabban szolgálják ki.

Olvasóink írták

 • 2. Iza3 2008. november 25. 10:51
  „A Kati Cukiban csak az Erzsi kocka éri meg az árát......
  A többi süteményt inkább nem minősíteném, úgy ahogy a kiszolgáló lányok stílusát sem.”
 • 1. Mese 2008. november 25. 10:21
  „Popeyke,inkább a cukrászdátokra kéne figyelni,mert a minőség hogy is mondjam...a béka alatt van :D
  Nem volt kedve a nálatok dolgozó hölgynek egy fromára vágott tortát sütni,ezért elkezdte ecsetelni milyen sokba kerülne,tehát mást kellett választanunk. De az ízében csalódnunk kellett.
  Nagyon sok háziasszonyt ismerek aki a kisujjából kiráz egy sokkal jobb tortát/sütit,mint amiért ti nagyon sokat elkértek.

  Mesi :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöld járőr szakkör a vadasparkban

Szeged - A vadaspark a város önkormányzatával, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal, és… Tovább olvasom