Délmagyar logó

2018. 02. 17. szombat - Donát -2°C | 7°C Még több cikk.

Ágota Ki mit tud? – mindenki nyert

Szeged - Zsúfolásig megtelt az újszegedi rendezvényház szombaton, ahol az Ágota Alapítvány és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató országos Ki mit tud?-ját tartották.
 Több mint száz, állami gondoskodásban élő gyermek mutatta meg, miben tehetséges, köztük olyanok is, akik korábban még soha nem mertek kiállni nagyközönség elé.

Bármilyen furcsa, a zsák bolhára emlékeztető gyereksereg tökéletes közönségnek bizonyult: bár két produkció között folyamatosan jöttek, mentek, beszélgettek, a műsorszámokat síri csendben hallgatták végig. Ráadásul minden fellépőt hatalmas ovációval fogadtak, függetlenül attól, hogy elrontotta-e esetleg a versét vagy kicsit botlábbal táncolt a színpadon. Itt tényleg nem az számított, hogy valaki tökéletes legyen – egyszerűen csak az, hogy őt is megtapsolják és értékeljék. Ebben pedig nem volt hiány. Az alsós kislány bábjátékkal kísért verse itt ugyanolyan értékes produkciónak számított, mint a 17 éves lány tökéletes hangon elénekelt dala. Ha pedig a zsűri valamelyik tagja 9-nél kevesebb pontot adott bárkinek is, akkor a népharaggal kellett megküzdenie.

ÁGOTA ki-mit-tud az újszegedi rendezvényházban. Fotó: Frank Yvette (Galéria)

A nap végén természetesen nem maradhattak el a díjak és az ajándékok sem. A legtöbb fiatal számára azonban valószínűleg ennél is többet ért a dicséret: „Tele vagytok tehetséggel."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szőrös teória az SBO-n

Még nem hajléktalan, de már nem lehet messze tőle. A magas, vékony, megviselt tekintetű, borostás férfi kopott, koszos kabátban, cipőben érkezik. Tovább olvasom