Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Ajándék Hair a bérletekhez

Szeged - Nem kell sokat várni: a héten debütál a Hair a Dóm téren. Most különleges kedvezményként akár ingyen is megnézhetik a produkció főpróbáját!
Látványos tömegjelenetekre és filmszerű látványra számíthatnak azok, akik megnézik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei utolsó Dóm téri bemutatóját, a Hairt – árulta el Bagó Bertalan. A rendező ugyan a hatvanas évek világát szeretné megjeleníteni a színpadon, az előadás azonban a mai kor körülményeit is ábrázolja.

Főszerepekben Dolhai Attila, Peller Anna, Szemenyei János, valamint Kerényi Miklós Máté látható, akik négyen egy osztályba jártak a színművészetin.

Dolhai Attilának, csakúgy, mint a Hair főhősének, nagyon fontos a szabadság, éppen ezért külön öröm számára az, hogy Bergerként asztalra pattanva és csillárról lógva énekelheti a mindenki által jól ismert dalokat.

Dolhai Attila csillárról lógva énekel.
Dolhai Attila csillárról lógva énekel.

A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges kedvezményeként ingyen nézhetik a Hair augusztus 12-i, 21 órakor kezdődő főpróbáját azok, akik az Újszegedi Port.hu Színpadon látható két prózai produkcióra, a Kék-lila nyárra és a Tótékra, mindkét előadásra bérletet váltanak.

Kék-lila nyár címmel ősbemutatóra kerül sor. A Pozsgai Zsolt által írt zenés játék Jávor Pál életének utolsó szakaszát dolgozza fel a Kossuth-díjas Hegedűs D. Géza főszereplésével, Telihay Péter rendezésében. A zenés játékot a Szegedi Pinceszínházzal együttműködve mutatja be a szabadtéri.

Tudjon meg kulisszatitkokat!

Augusztus 14-én, szombaton 16 órakor a REÖK-ben találkozhatnak önök is a Szegedi Szabadtéri Játékok Hair-produkciójának alkotóival: Faragó Andrással, Náray Erikával, Baranyai Annamáriával, valamint Szemenyei Jánossal.

Örkény fergeteges humorú abszurd drámája, a Tóték a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház előadásában kerül színre, Trill Zsolt főszereplésével.

A lehetőség korlátozott, hiszen a kedvezményes bérleteket limitált mennyiségben lehet megvásárolni. A Fesztivál 8 bérletben az augusztus 13-i Kék-lila nyár és az augusztus 20-i Tóték szerepel, míg a Fesztivál 9 bérletben az augusztus 14-i Kék-lila nyár és az augusztus 21-i Tóték. A bérletek 3200, 3600 és 4000 forintért vásárolhatók meg Szegeden a Fesztivál Jegyirodában és országosan az Interticket végpontokon. A bérletekért üdülési csekkel is fizethetnek.

A nézők a Hair főpróbáján érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket, a nézőtér legjobb helyein, a kijelölt szektorokban (Bécs, London, Róma, Párizs), a bérlet felmutatásával.

(x)

Olvasóink írták

  • 1. Agyi54 2010. augusztus 12. 20:39
    „miért nincs hozzászólás???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsúját ünnepli a templom

Pusztamérges - Vasárnap délelőtt 10 órakor tartja búcsúját a pusztamérgesi római katolikus templom,… Tovább olvasom