Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Ajándékeső a Partfürdőn

Több ezren menekültek a hőség elől szombaton a szegedi Partfürdőre. Ezer előfizetőnk ajándékbelépőt kapott a Délmagyarország fürdőpartyjára. A hastáncos lányok a vízben fejezték be produkciójukat, Bibarc Tündével pedig több százan tornáztak együtt.
Lapunk csapata a strandszínpadon - az érdeklődők lelkes gyűrűjében. Fotó: Frank Yvette
Negyvennyolc fokot mutatott a hőmérő szombat délelőtt 11 órakor a Partfürdő színpadán, amikor az EzerArc divatshow-jával megkezdődött a Délmagyarország egész napos fürdőpartyja Szegeden. A manökenek a család divatját mutatták be. A divatbemutatót úszógumi-szépségverseny követte. A bátrabb gyerekek szaladtak egy kört a nézőkből toborzott három tagú zsűri előtt, az apróbbakat a szülők vitték körbe. Öt apróság a Pom-pom együttes albumát kapta ajándékba. A szárazföld után vízbe szálltunk: a medencébe dobált pingponglabdákat kellett minél hamarabb összegyűjteniük a gyermekeknek. Az egyik kisfiú az úszónadrágjába dugta a labdákat, majd a vödörhöz evickélt, s elégedetten konstatálta: egy sárga labda sem maradt a vízben. A vetélkedő résztvevői strandlabdát és frizbit kaptak ajándékba.

A Nadah hastáncosainak bemutatója sokakat csalogatott a színpad elé a tűző napra. A lányok táncát taps kísérte, és amikor az utolsó szám alatt a medence partjáig táncoltak, majd ruhástól belevetették magukat a medencébe, óriási ováció tört ki. Délután 3 órakor lapunk munkatársai – Pap Klára kiadóigazgató, Kovács András szerkesztő, Dombai Tünde és Timár Kriszta újságíró, valamint Oláh Zoltán főmunkatárs és Kóti Zoltán terjesztési vezető – léptek a Partfürdő színpadára. Olvasóink tudták a válaszokat a kvízkérdésekre, így nem volt nehéz kiosztani a pólókat, bögréket, CD-lemezeket, labdákat, füstölőket – egyszóval a DM ajándékait. A játék végén olvasóink kérdeztek: egy kislány például arra volt kíváncsi, mennyi idő alatt készül el a napilap, egy asszony pedig a szerkesztőség jövőre esedékes költözéséről érdeklődött.

Produkciójuk után a hastáncosok is gyorsan a vízbe csobbantak a DM-partyn. Fotó: Frank Yvette
Az ajándéközön azonban még mindig nem ért véget: nyolc darab Délmagyarország-ajándékcsomag, és három darab 2 személyes fürdőbelépő talált gazdára. A gyerekek eközben a Printker játszósátrában készíthettek papírból, gyöngyökből virágot, állatokat, nyakláncokat. Négy óra után Bibarc Tünde tanítványai stepaerobikoztak a színpadon, aztán több százan aquafitneszeltek a medencében a szegedi fitneszedző vezényletével. A nap mérlege: a nagy hőség ellenére mindenki jól érezte magát, több mint száz ajándékot és legalább 600 üveg ásványvizet osztottunk szét, és nemcsak a földön és a vízen, hanem a levegőben is ott voltunk. A strand felett lebegett ugyanis a léghajónk, és időnként elhúzott egy repülő, a Délmagyarország molinóját lobogtatva.
Jövő hét végén Makón várjuk olvasóinkat, egy hasonlóan fergeteges fürdőpartyval.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hűsöljön lapunkkal ma a Partfürdőn!

Soha jobb időpontra nem szervezhettük volna a Délmagyarország fürdőpartyját, mint mára, amikor az… Tovább olvasom