Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Aki válaszol: Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár

Szeged - „A 11 évvel ezelőtti, felülről vezérelt, kényszerű integráció nem lesz, de az egyetemek és főiskolák ésszerű együttműködését erősíti a kormány. Alapelvünk, hogy az állam az állampolgárok adóforintjaiból elsősorban azokat a képzéseket támogassa, amelyekre az országnak szüksége van" – nyilatkozta lapunknak Hoffmann Rózsa.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkárát a felsőoktatás tervezett változásairól kérdeztük.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a keddi Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 2. bánki 2011. szeptember 06. 20:09
  „Fadd egy jó hely!

  Közepes átlagért már ösztöndíjat kaphatnak a romák
  2011. szeptember 6. 19:52 S. K.
  Fadd | Ösztöndíj pályázatot ír ki faddi roma középiskolás, és felső fokú tanulmányokat folytató diákok részére a helyi önkormányzat, az idei tanév első félévére - döntött legutóbbi ülésén a faddi képviselő-testület.
  http://www.teol.hu/tolna/kozelet/kozepes-atlagert-mar-osztondijat-kaphatnak-a-romak-398603

  Ez is aranyos, bár nem tartozik szorosan az oktatáshoz. Asszociáljunk a jó pap holtig tanul, a vállalkozó megy hülyén dob egy hátast!
  ,,2010. június 30-án jegyeztek be egy Szeviép-Hungary Vízépítő Zrt. nevű céget Faddon, az Arany János u. 2. szám alá, 2 milliárdos alaptőkével (az OPTEN céginformációs rendszerében még nem található). Ott azonban egy magánlakást sikerült telefon elérnünk, ahol a tulajdonos elmondta, hogy már többen keresték itt a céget, főleg anyagszállítás ügyében, de valószínűleg rosszul jegyezték be a cégbíróságon, mert a telephely az Arany János utca 200. számon alatt van (lásd a térképen). A cég ügyvivője Nemes Imre, a Szeviép Zrt. műszaki munkálatokért felelős cégvezetője. A zrt. szegedi székházában érdeklődtünk, ahol mindössze azt a tájékoztatást kaptuk, hogy Nemes Imre már nem dolgozik a cégnél. "
  http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/07/uj-szeviep-fantomceg-faddon-%E2%80%93-2-milliardos-torzstokevel.html”
 • 1. Együgyű 2011. szeptember 06. 08:34
  „Teljesen egyetértek Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár felemelő előadásában tartottak tartalmával!

  Igazi karriert futott be. Először az MSZMP majd az MDF most pedig a KDMP vezető politikusa. Ez igen, ez felfelé ívelő életpálya! Ez példa értékű a fiatalok számára is.
  ,, Mindig alkalmazkodni kell a megfelelő körülményekhez. Az esküket meg tartalmuktól függetlenül el lehet mondani. A Magyar Nemzet haladása csak a lényeg!

  Éljen a Fidesz- KDMP pártszövetség!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megye és Szeged, ahogyan még nem láttuk

Csongrád megye és Szeged 2 oldalas turisztikai térképével jelenik meg szeptember 8-án a Délmagyarország és a Délvilág. Tovább olvasom