Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Akik a tájékozódásban segítenek

Szeged - Frankó Kamilla, Kocsis Edina és Szőcsné Farkas Brigitta az ÁRKÁD Szeged menedzsmentjének információs munkatársai. Információs pultunk az ÁRKÁD I. emeletén várja kedves látogatóinkat üzleteink teljes nyitvatartási idejében.
A hölgyek elsődleges feladata az Önök tájékoztatása, kedves látogatók. Amennyiben szeretnének üzletek, márkák, termékek és szolgáltatások iránt érdeklődni, csomagmegőrzőt vagy gyermeküknek minijárgányt igényelni, vásárlási utalványt venni, vagy az elfogadóhelyek listáját szeretnék megtudni, és még ki tudja, mennyi kérdésük lesz a hölgyekhez, ők szívesen és készséggel állnak rendelkezésükre.

FRANKÓ KAMILLA INFORMÁCIÓS MUNKATÁRS

Kamilla szeptember óta áll az ECE alkalmazásában. Mint kollégáink nagy része, ő is az internetes álláshirdetésünkre jelentkezett. Vásárlóként már ismerte az ECE bevásárlóközpontokat, ruhatárát ugyanis gyakran a debreceni FÓRUM-ból gazdagította. Kamilla ezért is tartotta nagyon örömtelinek a szegedi bevásárlóközpont megépülését, hisz végre a kedvenc márkáit és üzleteit saját városában is megtalálhatja. Ami azonban munka terén igazán vonzotta, az maga a feladatkör volt. Most folytatja egyetemi tanulmányait egészségturizmus-szervező szakon, és kitűnő lehetőségnek vélte az információs munkát, hiszen szegedi emberekkel és turistákkal egyaránt találkozhat és kommunikálhat majd munkája során. Ebben pedig van gyakorlata, több mint 2 évet dolgozott már információsként és recepciósként. Kiváló kommunikációs készsége, német nyelvtudása mellett Kamilla a siketek jelnyelvét is ismeri és használja. Ez különösen fontos szempont volt bevásárlóközpontunk menedzsmentje számára, amikor Kamillára esett a választás, hiszen az ÁRKÁD fokozott figyelmet fordít a fogyatékkal élők tökéletes kiszolgálására.

Természetesen Kamilla és a többi információs munkatárs is komoly résztvevője mindazon eseményeknek, amelyek a ház életét színesítik. Valamennyi látogatónk forduljon hozzá bizalommal, ha programjainkkal kapcsolatosan akar tájékozódni, Kamilla ebben is szívesen fog segíteni.

Az ÁRKÁD Szeged  információs munkatársai: Kocsis Edina, Szőcsné Farkas Brigitta és Frankó Kamilla is már a nyitás lázában várja a látogatókat
Az ÁRKÁD Szeged információs munkatársai: Kocsis Edina, Szőcsné Farkas Brigitta és Frankó Kamilla is már a nyitás lázában várja a látogatókat.

KOCSIS EDINA INFORMÁCIÓS MUNKATÁRS

Edina a többi információshoz hasonlóan ősszel került az ECE kötelékébe. Már 2010 decemberében megfogalmazódott benne, hogy az ÁRKÁD-ban szeretne dolgozni, ugyanis közel lakik a bevásárlóközponthoz, és szemmel követhette, ahogy épül a bevásárlóközpont. Utánanézett interneten mindennek, amit csak az ECE-ről és az ÁRKÁD-ról talált, s meghozta döntését. A budapesti bevásárlóközponthoz fordult, ott érdeklődte meg, kinek lehet továbbítani önéletrajzát, hogy az ÁRKÁD csapatába tartozhasson. Állásinterjúra sikeres lett, rá esett a választás.

Edina a munka mellett tanulmányokat is folytat, jelenleg az SZTE Mérnöki Karának hallgatója, s az egyetem mellett a Mérnöki Kar kari lapjánál (Élesztő) is dolgozik. Sok egyetemistához hasonlóan diákként szerzett már tapasztalatokat a vendéglátásban, információs pultban, pénztárban és irodai segítőként is. Szüksége is lesz rá, hiszen a látogatók tájékoztatása türelmet, nyitottságot, közvetlenséget és persze alapos házismeretet kíván. A bevásárlóközpont valamennyi üzletének termékeivel, a kínált márkákkal, a shopok elhelyezkedésével mind-mind tisztában kell lenni ahhoz, hogy a vásárlók kielégítő tájékoztatásban részesülhessenek. Edina felkészült a feladatra, forduljanak hozzá bizalommal.

SZŐCSNÉ FARKAS BRIGITTA INFORMÁCIÓS MUNKATÁRS

Brigitta a Facebook-oldalon fedezte fel az ÁRKÁD Szeged hirdetését. Az interneten nézett utána az ÁRKÁD bevásárlóközpontok történetének, üzemeltetőjének, és ennek hatására jelentkezett az ECE-hez. Lényegesnek tartotta, hogy egy nagy múltú nemzetközi céghez tartozhasson. Biztos megélhetés, tartalmas, változatos munka, stabil céges háttér az, amit az ÁRKÁD révén Brigitta nyert.

Eddigi pályafutása során többnyire a vendéglátásban tevékenykedett. Volt pultos, felszolgáló, műszakvezető, üzletvezető és ügyvezető is, bőven rendelkezik az információs munkatársak számára elengedhetetlen tapasztalattal. Az elmúlt időszakban Kamillához és Edinához hasonlóan az asszisztensek munkáját segítette: a szervezéssel kapcsolatos teendőkben, az adatbázisok kezelésében egyaránt részt vett, s így lesz ez a jövőben is. A menedzsment információs munkatársai ugyanis nem csak tájékoztatnak. Ötleteikkel, javaslataikkal ők is a szervező csapat résztvevői. Felmérik a látogatók programokkal kapcsolatos elképzeléseit, visszajelzéseit, az üzletekről és a házról alkotott véleményeket, melyek alapjai a bevásárlóközpont sikeres működésének. Ezek alapján tudunk ugyanis folyamatosan fejlődni és naprakészek maradni, igazodni az Önök igényeihez. Amennyiben segítséget szeretnének kérni, vagy javaslatokat szeretnének tenni az igazgatóság felé, Brigitta szívesen segít Önöknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ÁRKÁD karbantartócsapata gondoskodik a ház biztonságos üzemeltetéséről

Az ÁRKÁD karbantartócsapata Bayer Zsolt és Kiss Ferenc műszaki vezetők jobbkezei. Tovább olvasom