Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Al Di Meola avatta fel az új rendezvényközpontot

Szeged - Al Di Meola világhírű gitárművész, Botka László, Szeged polgármestere és Boros Gyula igazgató avatta fel tegnap a 465 millió forintból felújított IH Rendezvényközpontot.
„Harmincéves, legendás intézmény született újjá. Az a cél, hogy a szegedi ifjúságnak és az örökifjaknak is otthona legyen" – fogalmazott a polgármester. Este a rendezvényközpontban a gitárművész kétórás koncertet adott.

Ünnepélyes szalagátvágás. Fotók: Karnok Csaba

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. Nyéki Béla 2008. szeptember 05. 12:11
  „Köszönöm, én is észrevettem. Ez volt az utolsó koncert, és ezután már csakis táncmulatságok lesznek ott?
  A belmagasság és a terem többfunkciós célja bizonyára behatárolták a lehetőségeket, ez világos. De ettől még zavaró.”
 • 34. prolihisztor 2008. szeptember 05. 11:31
  „Nyéki úr a tánctérnek nincsen lejtése. :)))”
 • 33. kicsi ember 2008. szeptember 05. 00:44
  „19. ejha

  "Remélem egyszer elmúlik az,hogy így viselkedünk"

  Ezt mi sajnos nem érjük meg.Borzasztó.”
 • 32. Lyoola 2008. szeptember 05. 00:25
  „Igazat adok Neked.”
 • 31. Nyéki Béla 2008. szeptember 04. 22:54
  „Lyoola,

  az első két pontban írottak nagyon szimpatikusak. A harmadikat felejtsük el. Ezt a kesztyűt ne vegyük fel. Inkább örüljünk, hogy egy olyan rendkívül szimpatikus zenész és ember járt nálunk, aki Teréz anya emlékére egy adagio-t komponált, amely a The Grande Passion CD-n jelent meg (Adagio for Theresa).”
 • 30. Lyoola 2008. szeptember 04. 21:40
  „Sorrendben:

  1. Gratulálok a szervezőknek, hogy ilyen színvonalas előadót sikerült elhozni Szegedre! Én sajnos nem tudtam elmenni a koncertre, nekem még egy kicsit sok a jegy ára, de amúgy egyáltalán nem drága 7900 Ft Al Di Meoláért. Mondom ezt úgy, hogy nem nagyon ismerem a művészetét, de azért mint világhíró gitárművészről már jó pár éve hallottam. Ez olyan kicsit, bocsánat a hasonlatért, a Dire Straits sem ismerik sokan, de az egyik legigényesebb zenét játszó zenekar.

  2, Én még hiszek abban, talán a fiatalkorom miatt, hogy egyszer a magyar társadalom is felnő, és nem ilyen fikázó megnyilvánulásokkal lesz teli egy ilyen fórum egy ilyen világhírű művész fantasztikus előadása után.

  3, Persze sok ember van akinek a szar is keserű, és sokan várják Viktor bátyánkat is, mint a Messiást. És amikor újra Ő lesz hatalmon, akkor a kerítés is kolbászból lesz.”
 • 29. lakme 2008. szeptember 04. 18:19
  „11. ugye 7900 es 600 kozott nincs is szam, ugylatszik baratom, szamtan orak helyett, menedzserkepzesre jartal :) Meg nagy ember leszel, akar koka is lehetsz, ha igy haladsz :)”
 • 28. Nagymedve 2008. szeptember 04. 17:59
  „Újabb siker a szegedieknek és egy ujabb zakó a szegedi fidesznek, jó lesz belehúzni macika mert a következő négy évet is a kakasülőről fogod végig ordibálni :-DD”
 • 27. csanyiv 2008. szeptember 04. 17:52
  „Kedves ejha! Annak ellenére, hogy igazat adok neked abban, mi magyarok nem igazán tudunk örülni a változásnak, a mindent lefitymáló, bármilyen értelmes megnyilvánulást nélkülöző maci52-féle igénytelen bunkóktól szeretnék elhatárolódni...”
 • 26. mgé 2008. szeptember 04. 15:41
  „Ott voltam a koncerten. Fantasztikus volt; egyetértek a világítás hiányosságával-ezt DiMeola meg is jegyezte: "Diszkófény? Akkor játsszak diszkózenét?.." Ezzel is fokozta egyébként közismerten közvetlen kapcsolatát a közönséggel. Nem volt olcsó, de megérte!
  Lányom volt az ingyenes Nyíregyházi koncerten: semmit se látott, semmit se hallott. Ez a kettő között a különbség. Ott a tömeg 90%-a a közönségnek tényleg nem tudta ki is az előadó valójában...
  Ami negatívum a szervezők részéről, hogy a megnyitóval egybekapcsolt fogadást nem választották el a koncerttől. Nem kis időbe és "tolakodásba" került, mire átverekedtük magunkat a meghívottak tömegén. Lehet a szervezők számítottak a meghívottak alapkultúrájára, hogy nem állják el az átjáratot a koncertterembe....”
 • 25. Nyéki Béla 2008. szeptember 04. 14:18
  „Sajnos a fényképeket nem lehet megnézni, mert a böngésző hibát jelez - remélem nem az én készülékemmel van a baj.

  A koncert nem sokkal 10 előtt ért végett, bizonyára hosszabbat nem tudott egyelőre írni az újságíró. Remélem lesz még folytatás.”
 • 24. kaky 2008. szeptember 04. 14:14
  „szeretünk gyuszi... adónkból, eus kreditjeinkből szépet csináltatok, és jódrágán használhatjuk, mindent péénzért...

  se strandunk, se ih-nk, csak az a sok sárga csekk...”
 • 23. olvaso2 2008. szeptember 04. 14:06
  „Nem kell kiakadni, a lúzerek hangja is megjelenik egy anonim fórumon, akik szerint 8e sok egy jólkeresőnek egy koncertjegyért (hol élsz te szerencsétlen), meg akik csak fikázni tudnak. Az a lényeg, hogy a koncert jó volt, a fikázók meg egyre kevesebben lesznek, mert egy normális világban ezzel a hozzáállással nem lehet boldogulni.”
 • 22. egy szegedi 2008. szeptember 04. 14:02
  „le2010!
  Ember,te ott voltál?Ha igen, akkor az egész koncertből csak ez fogott meg?Hát mit mondjak érdekes egy szemszög,vagy már neked teljesen mindegy mi történik,csak az izgat,hogy szapulhassad valamelyik politikust.Egyáltalán milyen eszement agy kell ahhoz,hogy idejön egy VILÁGHÍRŰ előadőművész és egyesekből csak a fika ömlik meg tudatni a világgal más emberek nemi identitását meg iskolai végzettségét!Van már annyi ilyen topic itt a Délmagyaron ,miért nem ott osztjátok meg egymással eme világrengető gondolataitokat!”
 • 21. le2010 2008. szeptember 04. 13:48
  „Ujhelyi egy bukott politikus, szakmája nincs, állandóan bukdácsolt az egyetemen, aztán kapott egy bársonyszéket.Életében nem dolgozott, De mindenütt ott van, oda tolakszik , minek, ki a fene kiváncsi rá, .Szétröhögtem magam sok társammal együtt, hogy ő beszélt augusztus 20-án.Olyan sulytalan, nagyravágyó, Botkát is rombolja.Neki semmi köze ezekhez a rendezvénymegnyitókhoz. Más se volt ott. Sssima képviselő , mint a többi, csak ezt nem akarja tudomásul vennoi.Munka után kéne nézni időben neki is.”
 • 20. mukkerman 2008. szeptember 04. 13:24
  „hát azért ez cikknek, beszámolónak elég sovány!!”
 • 19. ejha 2008. szeptember 04. 13:00
  „Érdekes, hogy magáról az intézményről nem igazán mondott senki semmit. (az egysíkú nézőteret leszámolva. ugye mert ez hivatalosan nem koncertterem) Viszont szebnél szebb gondolatokat olvastam a polgármester faji és családi hovatartozásáról és stb.....
  Ezek vagyunk mi magyarok, midegy mi történik csak a sz**ros oldalát tudjuk nézni. Remélem egyszer ez elmúlik. Ingyen koncert amióta az eszemet tudom nincs, valaki mindig megfizeti az árát.Szegeden nincs olyan támogató, mint Pesten a Santana (T-****ne) koncertnél. Így itt fizetni kellett. Ilyen a világ.
  Vagy megszokja az ember vagy kiszáll egy másikba.”
 • 18. tóni 2008. szeptember 04. 12:02
  „prolihisztor, te nem vagy magadnál.
  darabos: micsoda beteg gondolat.
  maci52: nem tudok a jó izélés határain belül mondani semmit.”
 • 17. w6.hu 2008. szeptember 04. 11:28
  „Nagyon nagyon nagy élmény volt tegnap Al Di Meola és a többiek játéka! Köszönjük a lehetőséget, még sok-sok ilyet kérünk Szegedre és megint megtöltjük a házat...”
 • 16. Prolihisztor 2008. szeptember 04. 11:28
  „Kimondta, hogy ingyen lépett fel???
  Szerinted ma mit lehet venni ingyen?
  Gondolkozzál ember, mielőtt jössz ezzel az adófizetők pénze blablával, a felújítás se volt ingyen a kaját se saját pénzből állták, meg a szarópapír sem!

  Nyíregyházán legalább nem pár ember látta.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ultrahangra december közepén lehet bejutni az SZTK-ba

Szeged - Vérvételre és laborvizsgálatra finanszírozási okokból heteket, ultrahangra a megugrott… Tovább olvasom