Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Állj! Ez így nem stimmel!

Értjük, hogy az ingatlanhirdetés szempontjából teljesen mindegy, milyen zongoraszék látható a képen, de Ficher Annie, Cziffra György, Kocsis Zoltán és még megannyi fantasztikus zongorista országában ez így LEHETETLEN!
Persze lehet, mi vagyunk túl érzékenyek. De ha valaki ült már valaha hangszerhez, tudja, mennyire fontos a megfelelő elhelyezkedés. Zongoristák esetében az ülőalkalmatosság személyre szabott magassága, a karok és a hangszer között bezárt szög mind-mind hihetetlen jelentőséggel bír.


Ehhez képest a képen látható, amúgy színében kiváló atmoszférát teremtő puff meglehetősen kényelmetlennek, illetve leginkább használhatatlannak tűnik. Már ha nem a sarkunkon ülve akarunk gyakorolni és/vagy elkápráztatni közönségünket egy-egy szobakoncerten.

Az újszegedi ingatlannal ezenfelül amúgy semmi probléma. Ha valaki pedig tesztelné a széket, most ingatlanvásárlónak álcázva magát ingatlanvásárlóként megteheti. Lehet, mi is bejelentkezünk egy körre…

További képek és információk az Ingatlanbazár.hu oldalán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csernus Imre: hazugságok helyett jobb az őszinteség

A boldog kapcsolat alapja az őszinteség, Csernus Imre szerint azonban a válások és a szakítások jelentős része az egymásra épülő hazugságok miatt következik be. Tovább olvasom