Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Alvó egyetemisták fotóin röhög a fél város

Csak alig néhány hete, szeptember végén hozták létre az SZTE Sleeping Crew nevű Facebook oldalt, ahová az előadásokon elalvó egyetemisták és főiskolások lesi- vagy beküldött fotói kerülnek fel. Máris több tucat fénykép bizonyítja, hogy a diákokat sem kíméli az álommanó.
Tapasztalatból tudjuk, annyira azért nem unalmasak a Szegedi Tudományegyetem órái, mint ahogyan arra az SZTE Sleeping Crew nevű Facebook oldalon található elszendergő egyetemisták képeiből következtetni lehet.

Alvó egyetemisták fotóin röhög a fél város - GALÉRIA

Csak hát a fáradtság nagy úr: egy átbulizott vagy egy tanulással átvirrasztott éjszaka után is muszáj beülni az előadásra, ott meg aztán könnyű elszenderegni, ha meggyötört az ember.

Afelől pedig ne legyen kétségünk, hogy szorult helyzetünket kihasználva "jóakaróink" éppen akkor fognak lefotózni bennünket a mobiljukkal, amikor a jegyzetekre csorog a nyálunk.

Alvó egyetemisták fotóin röhög a fél város - GALÉRIA

Az oldal máris roppant népszerű az egyetemisták körében, az indulás után egy nappal ezer lájkot kaptak, azóta már több mint 5 ezer követőnél tartanak.

A fotókon láthatók fiatalok közül akadnak, akik diszkréten szunyókálnak, mások szétterpeszkedve feküdnek, mert fő a kénylem, és olyat is találtunk, ahol Sanyika a teljesen kiürült előadóban maradt édesen szenderegve. De az abszolút kedvencünk az a fotó, amelyen emberünk egy mikroszkóp használata közben szenderült el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sürgősségire került Toroczkai

Az ásotthalmi polgármester közleményében tagadja, hogy verekedésbe keveredett volna és 8 napon túl gyógyuló sérülései lennének. Tovább olvasom