Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 21°C | 29°C Még több cikk.

Amint lehet, feltöltik a medencéket a Partfürdőn

Szeged - Tegnap már nem lehetett fürdeni a szegedi Partfürdő medencéiben. Megírtuk, ideiglenesen visszavonta az engedélyt Kovács Ferenc János járási tiszti főorvos, mivel a medencéket nem az engedélyezett gyógyvízzel töltötték fel.

A vizet csütörtök délután leeresztették. Varga Márta, a Csongrád Megyei Kormányhivatal kommunikációs vezetője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Partfürdő üzemeltetője, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nkft. kérte a medencék más módon történő üzemeltetésének engedélyezését. Ezt a járási hivatal új eljárásban bírálja el.

– Nem rajtunk múlik, mikor lesz ismét víz a medencékben – mondta Jávorszky Iván. Az üzemeltető cég ügyvezető igazgatója elmondta, a hiánypótlást és a módosítást beadták a járási hivatalnak. – Amint kézhez kapjuk az új működési engedélyt, három óra múlva már újra lehet fürdőzni a Partfürdő medencéiben – tette hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a szírek kirablásával gyanúsított férfi

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akit fegyveres rablás megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség. Tovább olvasom