Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

Andjelkovics a tenyeréből eteti Boglárkát a reklámfilmben

Szeged - Intim helyzetben, a reggeli készülődés közben láthatjuk Tóth Boglárka szegedi fitneszmodellt a Pick Szeged játékosával, Daniel Andjelkoviccsal. A fiatalok azonban csak egy reklámfilm kedvéért alkottak egy párt – a szalámigyár termékét népszerűsítették.
– Több tucat szendvicsbe beleharaptam, és majdnem fél kiló szalámit elfogyasztottam a reklámfilm forgatása során – mondta Daniel Andjelkovics. A szegedi kézilabdacsapat játékosa a szalámigyár reklámfilmjében szerepel, partnere Tóth Boglárka szegedi fitneszmodell.

– Olyan szereplőket szerettünk volna a reklámba, akik valamilyen formában a városhoz kapcsolódnak. Ezen felül a hölgyeknek egy jóképű férfival, a férfiaknak pedig egy csinos nővel szerettünk volna kedvezni. A kézilabdacsapatot több mint egy évtizede támogatjuk, olyan játékost választottunk, aki jó teljesítményt nyújt, és hosszú távon is számíthat rá a klub. A film február 18-ától március 9-éig látható a TV 2, a Viasat, és az NG csatornákon – magyarázta Kulich Éva, a Pick marketingmenedzsere, aki nem bánta meg, hogy nem profi színészekkel forgattak. A két sportoló rendkívül fegyelmezetten, kitartóan dolgozott.

A szalámigyár reklámfilmjéből – a főszereplők több tucat szendvicsbe haraptak, mire tökéletesen sikerült a jelenet Fotó: DM/DV

Boglárka számára nem volt ismeretlen helyzet a kamerák előtt mozogni, hiszen ő az RTL Klub Top Shop műsorának fitnesztanácsadója. Barabás Éva és a Való világos Leo társaságában népszerűsít edzőgépeket.

Cannes-i filmfesztivál

Két évvel ezelőtt a Pick Szeged Zrt. is támogatója volt az 59. cannes-i filmfesztiválnak, abból a megfontolásból, hogy ez a nemzetközi rendezvény Magyarország jellegzetes termékeire is ráirányítja a külföld figyelmét. A filmvásáron a magyar pavilonban a nemzetközi filmszakma képviselőit és a Cannes-ba látogató magyar szakembereket kínálták a szegedi téli szalámival.  
– Daniellel régóta ismerjük egymást, hiszen a városi sportcsarnokban edz a csapattal, én pedig ott dolgozom személyi edzőként. Könnyű volt vele forgatni, de a nap végére mindketten nagyon elfáradtunk, hiszen a munka reggel 9-től este 7-ig tartott. Három különböző filmet rögzítettek, egy jelenetet többször is felvettünk. A rendező nagyon precíz volt, ha egy hajszál nem állt jól, kezdhettük elölről – mesélte Boglárka, aki a harminc másodperces filmen egy szexi hálóinget visel.

A történet szerint Daniel a reggeli öltözködés után asztalhoz ül a párjával, és szalámit eszegetnek. – A filmben a fiatalok teljesen különbözőek, az életben viszont nagyon is hasonlítanak. Mindketten ugyanolyan szerények – állítja Kulich Éva. Nem tagadja, az sem volt utolsó szempont, hogy Andjelkovics jóképű fiú. Ezt mutatja az is, hogy a szerb játékosra több tucat lány várakozik a meccsek és edzések után, hogy a tömegen átverekedve magukat közös fotót készíthessenek kedvencükkel. Akadnak olyanok is, akik az iwiwen dicsekednek a közös képpel, melyen a „Pick Szeged legsármosabb játékosa" mellett feszíthetnek. Megkérdeztük Danielt, mit szól hozzá, hogy őt tartják a csapat egyik „legjobb pasijának". Szerényen csak annyit mondott: – Nagyon örülök, hogy engem választottak a reklámfilmbe, de nem mondhatnám, hogy én vagyok a legjóképűbb a csapatból. Több jó kiállású srác is van közöttünk – válaszolt mosolyogva.Olvasóink írták

  • 1. ANITI 2008. február 23. 07:18
    „HAJRÁ PICK SZEGED!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi Árky László menedzselte Viktor Vasarelyt

Szeged - Árky László, a Szegedről indult műkereskedő Vasarely képeit is értékesítette. Kanadában… Tovább olvasom