Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Angyalok akcióban - Algyőn!

Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is.
A karácsonyi ünnepek előtt, szerencsére sokak szíve segítségre nyílik. Sokan vannak akik időt, energiát nem kímélve tevékenykednek azon, hogy azok számára is emlékezetesebb, meghittebb legyen az ünnep, akiknek ez amúgy nem adatna meg.

Így idén is körülnéztünk településünkön, hogy hol jönne jól a figyelem – hiszen másokat megajándékozni felemelő érzés – és ismét kéréssel fordultunk a Prímagáz Zrt.-hez, akik immár 4 éve, most is azonnal nyitottak voltak megkeresésünkre.

Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is. Mert angyalok ma is vannak, és a tiszta szívű embereknek – mint a Prímagáz vezetői – az angyalok súgnak. S akinek az angyal súg, azok nem hibáznak, ők odatalálnak ahová kell, mert az ész tévedhet, de a szív nem. Az ész embere nem hisz az angyalokban, ha segítik a bajban, akkor is azt gondolja, hogy csak mázlija volt, és nem érzi, nem hálás érte, ha megérintik őt.

Az a több mint két tucat család, az egyszerű emberek bizonyosak benne, hogy léteznek angyalok, mert mind a 25 db gázpalack, amit küldtek nekik a Prímagáztól, az odatalált ahol éppen a szükségét érezték.

Köszönet ezért, és kívánunk nekik mind magánéletükben, mind a munkájukban sok sikert, a Vöröskereszt algyői alapszervezetének nevében.
A magam, és a Vöröskereszt tagjainak nevében minden algyői lakosnak kívánom, hogy a karácsonyi bevásárlás és zűrzavar után, álljunk meg egy pillanatra és próbáljunk a kétkedő eszünk helyett, a látó szívünkkel kicsit befelé fordulni és biztosan megérezzük, hogy ha bármilyen bajban lennénk is: nincs baj, mert az angyalok nem engedik.

Herczeg Józsefné

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi roadshow

Falukarácsonyt tartottak Baktóban, Új-Petőfitelepen és Tápén Szécsényi Ferencné önkormányzati képviselő kezdeményezte a hagyomány megteremtését. Tovább olvasom