Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Anna búcsúzott a Voice-tól

Budapest, Szeged - Egyetlen élő show jutott a Voice szegedi énekesének: Karai Anna nem jutott be a legjobb 16 közé. A 26 éves lány azt mondja, ettől függetlenül folytatja a zenélést.
Első élő show-ja végén máris búcsúzni kényszerült a Voice szegedi énekese. A 26 éves Karai Anna a legjobb 16 közé jutásért énekelt a péntek esti adásban, egy System of a Down számot. Amint az előadás előtti bejátszásból kiderült, bármennyire is vad és feltűnő lány Anna, meglehetősen zárkózott. Mestere, Caramel is azt javasolta neki, adjon mostmár magából.

Ez sikerült is: a táncosokkal valóságos rokc-show-műsort varázsolt a színpadra. Mező Misi éppen ezt említette meg kritikaként. Mint mondta, inkább az énekest szerette volna látni. Malek Andrea viszont úgy fogalmazott, komoly egyéniséget látott a színpadon, aki képviselte azt az erőt, amit kellett. Somló Tamás zúzós szentimentalizmusként definiálta az előadott számot, ami viszont szerinte nem volt elég szentimentális. Caramel szerint pedig Anna megmutatta: a zenében nem léteznek határok, zúzós számban is lehet érzelmeket mutatni.

Első élő show-ja végén máris búcsúzni kényszerült a Voice szegedi énekese, Karai Anna.
Első élő show-ja végén máris búcsúzni kényszerült a Voice szegedi énekese, Karai Anna.

Az élő műsorban egy biztos továbbjutó volt minden mester három fős csapatából: aki közülük a legtöbb szavazatot kapta. A másik két énekesről a mester dönthetett. Anna Caramel csapatában versenyzett és az ő kezébe került sorsa is, mivel nem ő, hanem Henderson Dávid volt a biztos továbbjutó. A mester azonban nem tudott a lány és Gájer Bálint között, hiszen szerinte a két teljesen különböző zeneiséget képviselő énekesek közül bármelyiktől is búcsúznak, a másik hiányozni fog.

– Anna képes bármelyik pillanatban benyúlni a szívembe és csavarni rajta, Bálint pedig egyedülálló minőséget képvisel – magyarázta hezitálását. Még a szemükbe is nézett, mielőtt meghozta döntését: Bálintot viszi tovább.

Anna könnyes szemmel búcsúzott a Voice-ból, de azt mondta, nem haragszik Caramelre és továbbra is folytatja az éneklést.

Olvasóink írták

  • 3. online 2012. december 30. 07:35
    „Csak kéredezem hogy ennek a Gájer Bálintnak nem a bőgős Gayer Ferenc az apja?”
  • 2. papsajt 2012. december 29. 20:55
    „robbantott a stúdióban. a crush erősebb volt ének oldalról,de a Chop Suey maga volt a produkció.”
  • 1. Qllancs 2012. december 29. 20:47
    „Anna nagyon gyenge volt. a háttér táncosok elnyomták. Miért jutott be --kérdés?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez történt Csongrád megyében 2012 októberében

Visszapillantás, avagy ez és ezért volt fontos ezen a bő 4262 négyzetkilométeren az év tizedik hónapjában. Tovább olvasom