Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Áremelést nem támogat a Fidesz-frakció

– Javasoljuk, hogy a szegedi közgyűlés – élve törvényben biztosított jogával – forduljon felterjesztéssel a kormányhoz. E felterjesztésben tiltakozzon az önkormányzatokat, a közalkalmazottakat, a nyugdíjasokat és a családokat érintő megszorítások ellen – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Hüvös László, a Fidesz frakcióvezetője.
Póda Jenő, a pénzügyi bizottság alelnöke influenzajárványhoz hasonlította a pénzügyi válságot, melynek „leküzdéséhez" Magyarország nem rendelkezik elég erős „immunrendszerrel". Köszönhető ez az elmúlt 6 év elhibázott gazdaságpolitikai döntéseinek – mondta. Póda kifejtette: a Fidesz-frakció egyetlen áremelést sem támogat 2009-re, mert a családoknak egyre elviselhetetlenebbek a terhei. A gazdaság élénkítése, a munkahelyek megtartása, s az új befektetők Szegedre vonzása érdekében pedig szükségesnek tartja a helyi adók csökkentését.

Olvasóink írták

  • 2. csonakos 2008. december 05. 07:51
    „A képmutatás magasiskolája azoktól akik, elvették a törvény szerint járó nyugdíjemelést és nem szavazták meg a 13 havi nyugdíjat 2003-ban. Azért, ne legyen nekik Tisza part! Demokráciában ilyesmi nem szokás.”
  • 1. klj_54 2008. december 04. 23:27
    „A fityusz ott tart be a kormánynak ahol csak lehet.
    Irracionális döntéseivel tönkreteszik az országot. Bár gyűlölöm az erőszakot, de egy ismerősöm véleményét kezdem osztani: Tiszapart, kalasnyikov.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyen költöznének a szegedi csodák palotájába

Szeged - Holnaptól gondolkodhatnak az építészek azon, hogy milyen legyen a szegedi csodák palotája.… Tovább olvasom