Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

ÁRKÁD Szeged - az Önök bevásárlóközpontja!

Szeged - Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont az ECE Projektmanagement G.m.b.H. Co.KG hamburgi vállalat által üzemeltetett shopping centerek egyike.
Cégünk több mint 40 év tapasztalatával rendelkezik bevásárlóközpontok tervezésében, bérbeadásában, építtetésében és üzemeltetésében. Ez a tudás teszi az ÁRKÁD-ot oly vonzóvá látogatói számára. Az ÁRKÁD építtetője, az ECE-csoport 1965 óta fejleszt, tervez, kivitelez és ad bérbe bevásárlóközpontokat. Jelenleg Európában piacvezető vállalkozásként 16 országban 137 központot üzemeltet. A 4,4 millió négyzetméteres alapterületen kb. 15 ezer üzlet működik, a csoport éves forgalma 16 milliárd euró. Az ECE Magyarországon eddig Budapesten kívül Pécsett, Győrött és Debrecenben épített bevásárlóközpontot.

A háromszintes ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpontban 2011. október 4-étől 41 000 bérbe adott négyzetméteren 130 üzlet, valamint kávézók, éttermek, egy mélygarázs és egy tetőparkolóval pedig 1300 ingyenes parkoló áll nyitva látogatói előtt. Az ÁRKÁD Szeged az Önök bevásárlóközpontja!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kedden nyit az Árkád Szeged bevásárlóközpont - galériával

A kedden nyíló Árkád Szeged 41 ezer négyzetméteres hasznos alapterületének több mint 95 százalékát már bérbe adták. Holnap nyitás. Tovább olvasom