Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 3°C Még több cikk.

Árverés az árván maradt Kevin javára

Csongrád megye - Különleges, Magyarországon egyedülálló relikviát árverezünk mától egyik alapítványi támogatott családunk számára. A meggyilkolt forráskúti Borbás Vivien családján szeretnénk segíteni két szövetségi sportzászlóval, melyet a család ismerőse ajánlott fel erre a célra.
Karácsonyi jótékonysági akciónk egyik támogatottja Borbás Kevin lesz. A kisfiú édesanyját, a 22 éves Borbás Vivient gyermekkori barátja, B. László ölte meg Forráskúton: az ügyészség gyanúja szerint durván, többször bántalmazta, majd megfojtotta. Mivel Kevinről apja már a születésekor lemondott, a 2 éves kisfiú árva maradt. Nagyszülei szeretnék felnevelni.

Nekik szeretne segíteni Berinszki Zoltán, aki Kevin nagypapájának kollégája volt. A szegedi férfi 1992-93-ban nemzetközi-buszvezetőként szállította az akkori kézilabda- válogatottat. Tőlük kapta azt a szövetségi zászlót, melyet minden játékossal dedikáltatott – abban az évben, amikor Vivien született. Ezt ajánlotta fel árverésre, melynek bevételét teljes egészében a család kap meg. Sőt: mellé tett egy szintén különleges és Magyarországon másnál nem létező relikviát: a Martinique női fociválogatott zászlaját.

A relikviák együttes kikiáltási ára 60 ezer forint. Licitálni a licit@delmagyar.hu címen lehet. Az árverés aktuális állása a delmagyar.hu oldalon nyomon követhető.

Az árverésből befolyó összeget az akción összegyűlő adománnyal együtt még karácsony előtt átadjuk a családnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petőfitelep mézeskalácsból

Megtapasztaltuk, mit érezhetett Jancsi és Juliska, amikor megpillantották a kerek erdő legmélyén a mézeskalács házat . Tovább olvasom