Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Átszakította a kerítést, a ház udvarában állt meg

Szeged - Lecsúszott a töltésről és egy ház udvarában állt meg egy Röszke felől érkező régi típusú Lada péntek reggel Szentmihályon a Kapisztrán úton. A 20 éves sofőrt kórházba szállították, állapotáról bővebb információval még nem tudtak szolgálni.
– A túloldalon dolgozom, tetőjavítással foglalkozunk. A tulajdonos szólt, hogy siessek, mert egy autó hajtott a házam udvarába. Nem erre a hírre számít az ember munka közben. Ahogy láttam, a sofőr eszméleténél volt, talán a feje és a lába sérült meg. Azért jó, hogy nem történt nagyobb baj – mondta lapunknak Lukács Tamás, a ház tulajdonosa. Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivője elmondta: a Lada a töltésen haladt, majd lecsúszott, és a ház udvarában állt meg. A balesetben csak a sofőr sérült meg, állapotáról bővebben nem tudott nyilatkozni.

Amikor megérkeztünk, még tartott a helyszínelés. A vaskorlát, amely az út mellet volt, most az árokban feküdt. A szemközti oldalban lévő orvosi rendelő előtt egy kresztábla, valamint a Lada fényszórójának egy darabja hevert. Onnan nem látszott a balesett, csak a csattanásra lettek figyelmesek. Az autó hátsó része a járdán volt, az eleje viszont kidöntötte nemcsak a kerítést, hanem a ház tulajdonosának meggyfáját is.


Lecsúszott a töltésről, a kerítést átszakítva a ház udvarában állt meg a Lada. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

A helyszínen tartózkodott a 20 éves sofőr édesapja is. Várta a helyszínelés végét, hogy fia értékeit magához vegye, és indulhasson utána a kórházba. Az édesapa nem kívánt nyilatkozni lapunknak, de látszott, hogy nagyon aggódik a fia állapota miatt. Az egyik szemtanú szerint a sofőr reggel vitatkozott élettársával és zaklatott lelkiállapotban indult el otthonról. A helyszínen tartózkodó kollégánk úgy látta, a sérült fiatal sofőrt sokáig ápolták, majd vélhetően fejsérüléssel vitték el a mentősök a sürgősségire. Ekkor már ott tartózkodott aggódó élettársa és kisgyermekük is, akik rögtön a mentősök után indultak. Ők a balesetkor nem voltak a járműben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálmai Anna: ˝Minden tehetséges művész az igazságot keresi˝

A Junior Prima díjas Pálmai Anna alakítja Efezusi Anthipolus feleségét, Adrianát a Tévedések vígjátékában a Dóm téren. Tovább olvasom