Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Attila sem ellenezte Sonia pucér fotóit

Szeged - A Megasztár-versenyző 18 éves Nkuya Sonia és szegedi kedvese, Tóth Attila között 13 év a korkülönbség, de ez egyiküket sem izgatja. Több mint két éve járnak együtt, de még Sonia mezítelen playboyos képei sem okoztak konfliktust közöttük.
Nem zavarja a nagy korkülönbség? – kérdeztük tegnap szerkesztőségünkben a 18 éves Megasztár-versenyzőt, Nkuya Soniát. Szegedi kedvese, Tóth Attila, alias Macika 31 éves. Sonia két és fél évvel ezelőtt, amikor összejöttek, még csak 16 volt.

– Mit kezdjek egy velem egykorú fiúval? Agyilag zoknik. Egyébként az alma nem esett messze a fájától: fiatalkorában anya is mindig idősebb férfiakkal járt – válaszolta Sonia. – Anya akár meg is ijedhetett volna, amikor először meglátta Macikát, hiszen a kedvesem robusztus, 110 kilós, kigyúrt férfi. De nem így történt. Attiláról gyorsan kiderült, jólelkű fiú – érvelt a lány, aki nemrég ország-világ előtt felfedte bájait, levetkőzött a Playboynak. A „nyuszis" férfimagazin történelmet írt: először szerepelt fekete lány a címlapon. Soniának pedig az álma vált valóra, a Megasztárról ugyanis még szó sem esett, amikor már a Playboy hasábjaira képzelte magát.

Sonia körülbelül egymillió forintot kapott a Playboytól. Fotó: Playboy
Sonia körülbelül egymillió forintot kapott a Playboytól.
Fotó: Playboy

– A Megasztár hozzásegített ahhoz, hogy a nyuszis magazinban szerepelhessek. Promóció tekintetében pedig a Playboy olyan volt, mint egy második Megasztár: most más műsoroktól még többen keresnek.
A TV2 produkciójába azért jelentkezett, mesélte, mert a nevét viselő zenekara másokkal turnézott. – Dühös voltam rájuk. Gondoltam, majd én megcsinálom a magam szerencséjét!

Állítja: nem a pénz miatt vetkőzött. – Egymillió forint körüli összeget kaptam a fotókért, de nem mondom meg pontosan, mennyit. Ha valaki szegény, és sokallja, azt mondja, hogy drága kurva vagyok, ha gazdag, akkor meg azt mondja, hogy olcsó... – jelentette ki Sonia. Miután átbeszélték a témát, és Sonia karrierje szempontjából fontosnak tartották, Macika sem ellenezte a pucér fotókat.

– Mint minden férfit, engem is zavart, hogy mások is alaposan szemügyre veszik a barátnőmet mezítelenül, de büszke vagyok rá. Hadd csorgassák a nyálukat. Szerencsére nem vagyok ott, amikor más is lapozgatja az újságot – mondta Tóth Attila. Biztonsági őrként dolgozik, és másfél éve a fővárosban él Soniával. A Sziget Fesztiválon ismerkedtek meg, a Prodigy-koncerten. Macika a nagyszínpadnál dolgozott, Sonia az első sorban bulizott. Attila azt is elárulta, barátnője azt hangoztatja, nem várja el, hogy udvaroljon neki; de ez csak a látszat, nagyon szereti a bókokat. Macika a pénzügyminiszter a családban, Sonia pedig a háztartást tartja kézben. Temperamentumos természete ellenére az ágyban Attila a főnök – vallotta be. – A szexben kivételesen azt szeretem, ha a pasi irányít. Ő birtokol engem, így érzem magam igazi nőnek – avatott be a hálószobatitkokba.

Sonia Macikájával, Attilával és kínai mezítelen kutyájukkal, Ariesszel. Fotó: Karnok Csaba
Sonia Macikájával, Attilával és kínai mezítelen kutyájukkal, Ariesszel.
Fotó: Karnok Csaba

A fiatalok Budapesten szeretnének letelepedni, mindkettőjüket oda köti a munka. Havonta egyszer lejönnek Szegedre, meglátogatják Attila szüleit Szentmihályon.

Pszichológus szívesen lenne

– 14 éve nem járt itt a faterom, összesen húsz napot töltött velem egész életemben. Baján tanult, egy koncerten ismerkedtek meg az anyukámmal. Kongóban éltek, amikor anya állapotos lett velem. Hét hónapos terhes volt, amikor apa szülei hazaküldték, egyszerűen csak azért, mert rossz ómen. Fehérek között nőttem fel, fehér a tudatom – mondta Sonia. Jövőre beiratkozik egy alternatív iskolába, később egy komolyabb főiskolára, egyetemre szeretne járni. „Ne mondják, hogy csak vetkőzni és énekelni tudok" – indokolta terveit. Valami emberközpontú szakmát választ majd, gondolkodik rajta, hogy pszichológia szakra megy.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. Sziti 2009. január 21. 20:44
  „A csajszival mindenki "elmenne".”
 • 37. tsz 2009. január 21. 18:46
  „alternatív iskolába, muhaha
  rájött, hogy ki kéne járni a nyócat :)”
 • 36. Egy_a_sok_közül... 2009. január 21. 18:34
  „Hú, megnyugodtam, hogy Macika sem ellenezte Sonja mezítelen fotóit.
  Ettől igazán happy vagyok és remélem mindannyian, akik a DM-et olvassák!
  És most essék szó Győzikéről, de kíváncsi lennék, hogy a Mónika Show Mónikája hány órakor kelt fel tegnap, vagy esetleg hányszor pukizott Bea asszony ma reggel nyolc és tíz között.

  Komolyan azt hiszik a Kedves Zsurnaliszták, hogy bárkit érdekel ez a szar?! Nincs már miről írni?!”
 • 35. nem,nem,soha 2009. január 21. 18:30
  „"alternatív iskolába"

  szeressük azokat, akik ott tanulnak.... most úgy is kicsit lelassult a Nobel dijas képzés Magyarországon...”
 • 34. Vic 2009. január 21. 18:29
  „Igaza van a 32. hozzászólónak. Miért kell mindig irigykedni, miért nem lehet csak úgy egyszerűen örülni annak ha valaki sikert ér el ? Jó, az lehet, nem tartozik egy napi újságba, hol mit szeretnek csinálni, de hát fiatalok, és szeretik egymást.:)”
 • 33. SP 2009. január 21. 18:25
  „Még mindig jobb, mint a háború, vagy az akasztott szerencsétlen ember képe.
  Relatíve nagy baj nem történt, hogy 1 ifjú hölgy a bájaival kelti fel az érdeklődést. Ez is az élethez tartozik.
  Hippik is azt mondták:....... és ne háborúzz.”
 • 32. pepe2 2009. január 21. 18:04
  „Itt mindenki irigy? Mindenki érvényesül valahogy,és nem utolsósorban Madonna is így kezdte...”
 • 31. flexsnake 2009. január 21. 17:40
  „az egyik ,,senki" fémfiúújságban pózol, neked meg esélyed sincs te irigy.”
 • 30. dblaci 2009. január 21. 16:46
  „Ez ki? És kit érdekel?
  A lány nem csúnya, de az összes szöveg fölösleges volt. Kit érdekel, hogy két senki szexuális életében ki a főnök? :D”
 • 29. hazaipalya 2009. január 21. 16:24
  „a foto alapjan ez egy segg :D”
 • 28. achilleus 2009. január 21. 15:13
  „Még mindig nincs meg a kontaktlencsém Macikám! Pedig már reggel hét óta keresem.”
 • 27. Zsolo 2009. január 21. 15:00
  „Szépnek szép ez a lány,mégis undorodom töle!”
 • 26. km50 2009. január 21. 14:30
  „Nincs ennél érdekesebb e hazában? Kit érdelek ez a névtelen senki?”
 • 25. footballon@freemail.hu 2009. január 21. 14:15
  „Két mezítelen: a "kínai", meg a Sonia.”
 • 24. tzrtz 2009. január 21. 13:45
  „Gondoltam így mostmár 13 cikk, 8 nagyméretű kép és a csaj összes testnyílásának megismerése után megkérdem már, ki ez az idióta négus és mi a búbánatos pék #&#$-ért kell meztelen képeket nézegetni róla fél oldalas terjedelemben az újságban?!”
 • 23. jq 2009. január 21. 13:15
  „Ugyan már kellenek az ilyen cikkek....csak a Palyboy-ba, nem a DM-be. (amúgy nem rossz kép)”
 • 22. Luckatosh 2009. január 21. 13:07
  „PINA!”
 • 21. tsz 2009. január 21. 13:03
  „rakják ki simán a képet egy egymondatos aláírással, oszt jólvan, úgyis mindenki csak azt nézi, azzal meg fölösleges vesződni, hogy cikket írjanak a más szellemi nyomoráról
  egyébként meg akármennyi pénzt kapott is, ritka olcsó kurva elmebajnok őrzővédőstül :)”
 • 20. flexsnake 2009. január 21. 12:39
  „Én sem elleneztem a fotóit, ez is nagyon jó cikk :D Esetleg ha részletesen felsorolták volna a méreteit meg a szexuális szokásait még valami tartalma is lenne :D Kérünk jövőhétre bejaaszunyrúl is cikket meg medveczkyről aztán még több hatalmas gigasztárrol mint a pákó meg győzike :D Aztán egy ,,szexológus válaszol" rovatot és lassan lehetné kiskegyednek hívni :D”
 • 19. kutyafül 2009. január 21. 12:36
  „Szégyen, hogy itt tart a lap. NEM akarok lépten nyomon pucér nőket látni. Nem veszem a Blikket és társait, de ezek után ezt sem fogom.
  Miért süllyed le minden arra a színvonalra?”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tömegjelenet a tetőn

Szeged - Az orosz–ukrán gázvita miatt érzett aggodalom, esetleg az alternatív szigetelőanyagok iránti túlzott érdeklődés magyarázhatja, ha valaki élő galambokkal próbálja szigetelni a házát. Tovább olvasom