Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Átváltoztattuk Pappné Sörös Juliannát életmódklubunkban

Szeged - Pappné Sörös Julianna nem érezte jól magát a bőrében, nem találta lelki egyensúlyát, pluszkilókkal küzdött: jelentkezett hát lapunk Mozduljunk! fogyókúra- és életmódklubjába, ahol három hónap alatt 15 kilótól szabadult meg.
Amióta lefogytál, olyan szépek a lábaid, mint régen – szinte muzsikaként hangzott a férj reakciója, miután felesége, Pappné Sörös Julianna Mozduljunk! fogyókúra- és életmódklubunk három hónapos programjában 15 kilótól szabadult meg: kezdetben rettegett, hogy egyszer átlépi a bűvös százkilós határt.

Megújítottuk kívül-belül

Most viszont örömmel újságolta, hogy ezért a sikerért élete egyik legboldogabb időszakát élte át, a szó jó értelmében előjött belőle a nő, és 28 évi házasság után tetszeni szeretne a férjének.

Juliannával a Cosmécanique szépségházban beszéltünk meg randevút, ahol új frizurát, sminket és stílustanácsadást kapott, átváltoztattuk és megújítottuk – külsőleg. A belsőt, a gondolkodását, életmódját felülíró program pozitív hatása pedig látszott a szeméből, érződött a szavaiból.
Csak semmi hókuszpókusz!

Pappné Sörös Julianna a program előtt és után
Pappné Sörös Julianna a program előtt és után

– Most, 48 évesen, a szakmai sikereimen túl döbbentem rá, hogy nem érzem jól magam a bőrömben, a lelki egyensúlyom és békém pedig elveszett. A korábbi lendületem megszakadt, fáradékony lettem, és a külsőmmel sem voltam elégedett – részletezte a kiskundorozsmai óvodavezető, akitől mostanában egyre-másra kérdezik ismerősei, hogy mi történt vele, mi a titka. – Nincs titok! Semmi hókuszpókuszt nem csináltam, nincs boszorkánykonyhám. A szegedi Squash Klub életmód-változtató szabályait betartottam, kalóriaszegényen, de mégis rostdúsan táplálkoztam, és hetente négyszer edzettem. A program kezdetén a tornatársaimmal viccelődtem, hogy gyerekek, mit nem adnék egy finom szelet dobostortáért! Régen megettem hármat is. – Hármat?! – Akár! Simán! Később azonban rájöttem, hogy a falat utáni vágy sokkal erősebb volt bennem, mint amennyire ízlett valójában az a sütemény – osztotta meg velünk klubtagunk, aki a program apropóján kezdett el ismét biciklizni, így kitágult számára a világ.

Rájött, Szegeden nincs olyan távolság, amit gyorsan meg ne lehetne tenni kétkerekűvel. Letette a retikült, és hátizsákot vásárolt. Megtanult egészségtudatosan élni: kalóriát számolni, kenyér nélkül halászlevet, galuska nélkül pedig csirkepörköltet enni. A vasárnap délelőtti edzések kedvéért átrendezte a hétvégéjét, már szombat délután megfőzte az ebédet. Bárhova megy, mindig van nála gyümölcs. Nevetve mesélt, ült a fodrászszékből a sminkesbe, pörgött vidáman egész nap. Alig jutottunk szóhoz...

Fázisok: új frizura, smink és ékszer. Fotók: Segesvári Csaba
Fázisok: új frizura, smink és ékszer. Fotók: Segesvári Csaba

Tíz centi differencia

Juliannát – mint elmondta – korábban elsősorban a karrierje és a családja érdekelte, arra fordította a legtöbb energiát. Mivel gyermekkora óta túlsúllyal küzdött, öltözködésben nem hangsúlyozta az alakját, elsősorban olyan ruhákat választott, melyek takarnak. Most viszont teljes ruhatárcsere vár rá, ugyanis tíz centi differenciával kellett szembesülnie, és 48-asról 44-es méretre kell váltania.

– Ez azért egy nő számára óriási öröm! – mosolygott cinkosan. Mindeközben a szépségházban folyt a munka: Kiss Linda festette és melírozta a haját, vágta modern fazonra. Utána pedig Mészáros Tímea készített az egyéniségéhez illő sminket.

– Kevés dolgot élek meg rosszként, és ez azt jelenti, hogy bennem nagy változás történt – halljuk, miközben Sántha László stylist, a Szegedi Nemzeti Színház férfiszabásza ajánl megfelelő stílust és öltözetet Juliannának. Rövidebb szoknyát, színesebb blúzokat választ, és segít a fotózásnál. Mint mondta Julianna, mindig is vágyott a megújulásra.

Vidáman, sárgában
Vidáman, sárgában

És hogyan tovább? Természetesen folytatja, több társához hasonlóan ő is eljár hetente többször az edzésekre.
– Feltétlenül folytatni fogom, mert nagyon könnyen hízok, és szerencsémre ebben a férjem támogat.

Klubtagunk örömét mi sem mutatja jobban, hogy a napokban egy eseményre kellett mennie, és a szekrényből egy olyan fekete szoknyát vett elő, ami utoljára 26 éves korában volt jó rá.

Olvasóink írták

  • 3. Kovács András 2008. július 11. 15:55
    „Bárcsak nekem is ilyen csodálatos feleségem lenne, hogy ennyi energiát öl abba, hogy tetszen a párjának. Tegye össze mind a két kezét és mondjon köszönetet az a férj, akinek ilyen nő jut osztályrészül.”
  • 2. Lanyod 2008. július 10. 18:24
    „Az en szep anyukam!!!!!!! :-)”
  • 1. sorstárs 2008. július 10. 04:45
    „Gratulálok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan lesz a kisbaba?

Szeged - Mit mondjunk a gyereknek, ha megkérdi: hogyan lesz a baba? És mikor? Kényelmes az iskolára… Tovább olvasom