Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Aurél, a chippendale-fiú lovas kocsin pózolt

Szeged - Hogyan lesz valakiből chippendale-fiú? Utánajártunk. A szegedi Aurél tudatosan készült a showman szerepére, Attila véletlenül csöppent a chippendale világába. Csak hobbijának tekinti, civilben autószerelő.
Női sikolyoktól hangos, döcögő lovas kocsi a faluközpontban. Semmi horrorisztikusra nem kell gondolni: csak egy hajadon lánybúcsúját nézhette végig egy Békés megyei település. A fogaton lelkesedő menyasszony és annak barátnői cseppet sem zavartatták magukat a publikum előtt. A szinte anyaszült meztelen chippendale-fiúnak az egész falu a csodájára járt – osztotta meg lapunkkal egyik legextrémebb felkérését a 28 éves, szegedi, Aurélként bemutatkozó férfi. Azt mondta, titokzatosságát szeretné megőrizni.

– A nők mások, mint a férfiak. Jól tudják, hol a helye a táncosfiúnak – indokolta Aurél, miért nem kezdett még ki vele soha egyetlen hölgy sem a műsor után. – Jó érzés, ha sikoltozik a közönségem, izzik a levegő a produkcióm alatt, ilyenkor tudom, jó, amit csinálok. A Tarzan, valamint a hajóskapitány jelmez és persze a kifinomult akrobatika váltja ki egyértelműen a teljes ovációt. A nők ezt férfiasnak tartják – állította a férfi.

Aurél: Jó érzés, ha izzik a levegő a produkcióm alatt. Fotó: DM/DV
Aurél: Jó érzés, ha izzik a levegő a produkcióm alatt.
Fotók: DM/DV

A siker íze motiválja. Már nyolc éve a show-bizniszben dolgozik, mindig is erre vágyott. Komoly munka eredménye, nem véletlenül csöppent a chippendale világába. – Először persze zavarban voltam, de a műsorra kell koncentrálni, akkor összefolyik a tömeg – beszélt a kezdetekről a chippendale-fiú. Elárulta: mindent összevetve nem keres jobban, mint egy menedzser, de neki van a világon a legjobb időbeosztása: egész nap a testével foglalkozhat – heti három-négy alkalommal kondizik, mellette rengeteget nyújt –, csak este dolgozik, és nem is mindennap. Tervezi a fellépések koreográfiáit, videoklipekből merít ötleteket. Az egykor atletizáló és hosszútávfutó Aurél számára a spárga gyerekjáték. Diszkókban, zártkörű rendezvényeken lép fel, egész Európát bejárta sofőrjével: Németországtól a horvát tengerpartig érkeztek már felkérések. – A férfi a korral érik – vallja. Még tíz évig ebből élne, utána azt tervezi, gyógypedagógiát tanul.

– Nincs szégyenlős ara? – kérdeztünk egy békési show-táncost.

– Tudják, ha jön a chippendale, helyt kell állni. A fiú a barátnőknek szól, az arának ilyenkor már azon jár az esze: vajon hogy fog mutatni a menyasszonyi ruhájában – mesélt tapasztalatairól Nagy Attila, aki civilben egy autószerelő-műhelyt vezet, csak mellékállásban chippendale-kedik. Három évvel ezelőtt debütált, fellépett egy nőnapi buliban. Képzetlenségét kompenzálta testének kidolgozottsága – régóta sportol, testépítő. Az elmúlt években tánctanártól tánctanárig járt, folyamatosan szedte magára a tudást. Egy évig dzsesszbalettot tanult, majd társastáncra okították. Jelenleg a rueda salsáért rajong. Heti háromszor súlyzós edzést tart, egyszer kardiózik, és heti két táncórát vesz. Vallja: pénzt csak színvonalas bemutatóért lehet elkérni, márpedig a chippendale-fiú szerep megköveteli a szép testet, 80 százalékban csak ez alapján választanak a nők. Azt sem tagadta, az effajta hobbit egyik barátnő sem szereti.

Attila dzsesszbalettot is tanult.
Attila dzsesszbalettot is tanult.

– A szolgáltatás egyre divatosabb, de a piac megszűri a kóklereket – avatott be Attila, aki gyakran dolgozik Szegeden, körülbelül 20 ezer forint plusz útiköltségbe kerül egy 10 perces bemutató. Elárulta, a gazdasági világválság köreikben is érezteti hatását, a barátnők leginkább a chippendale-fiún spórolnak.

„Jó napot kívánok. Ön ugye chippendale-fiú? Bölcsődébe kellene jönni. Meg szeretnénk menteni az intézményt." – Attila talán egyik legfélreérthetőbb szituációját nevetve mesélte. Kiderült, csak egy jótékonysági rendezvényen kell táncolnia az anyukáknak, az apukáknak is rendeltek hastáncos lányokat.

Indiai nyomdász találta fel

A hatvanas évek végén egy szegény indiai nyomdász a jobb élet reményében Indiából Kanadába vándorolt. Később a Los Angeles melletti Paya del Reyben telepedett le, majd 1975-ben rock and roll bárt bérelt, amelynek a neve ekkor Destiny II. volt. Hamar átkeresztelte azonban Chippendalesre, s az USA és a világ első olyan bárja lett, ahol nem nők, hanem férfiak vetkőztek. A megerősödő feminista mozgalmak és az egyre jobban terjedő szexuális szabadosság és szabadság eredményeként a bár esténként csordultig tele volt – emlékezett vissza a Süddeutsche Zeitung riporterének Michael Rapp, aki pincérként dolgozott a Chippendales bárban. Az indiai nyomdász, akit Somen Banerjee-nek hívtak, egy csapásra gazdag lett. Felismerte, hogy a vad erotikába torkolló esti fellépéseknek fazont kell adni, felkért egy New York-i koreográfust, hogy adjon formát a chippendale-nek. A nyolcvanas években Nyugaton a legkönnyebben eladható áru a szex lett. Banerjee chippendale-táncosai szétszéledtek a világban.

Olvasóink írták

 • 19. manita 2009. április 21. 11:57
  „"Aurél: Jó érzés, ha izzik a levegő a produkcióm alatt."

  "egész nap a testével foglalkozhat - heti három-négy alkalommal kondizik,"”
 • 18. manita 2009. április 21. 11:52
  „http://partyponty.hu/image.php?picid=273128
  no comment!”
 • 17. Norman_Bates 2009. április 19. 12:36
  „14. hozzászólás csanyiv 2009.04.19. 02:38
  hoppá, ezt benéztem, köszi a kiigazítást”
 • 16. flexsnake 2009. április 19. 10:37
  „A pasik bámulják a vetkőző csajokat a csajok meg a vetkőző pasikat, mi ebben a rossz? Rossz az lenne ha pasik bámulnának pasikat csajok meg csajokat, de még ez is elképzelhető bizonyos helyeken :D”
 • 15. flexsnake 2009. április 19. 10:37
  „A pasik bámulják a vetkőző csajokat a csajok meg a vetkőző pasikat, mi ebben a rossz? Rossz az lenne ha pasik bámulnának pasikat csajok meg csajokat, de még ez is elképzelhető bizonyos helyeken :D”
 • 14. csanyiv 2009. április 19. 02:38
  „Norman, az nem homofób, hanem homoerotikus. :)
  Homofób az az, aki irtózik a melegektől.”
 • 13. gavallér 2009. április 18. 12:08
  „A cukrosbácsi az nem cheependale? Magamutogatás az nem való egészséges férfihoz. Hétköznapi nyelven
  köcsögség!”
 • 12. Norman_Bates 2009. április 18. 11:49
  „7. hozzászólás angyalka35 2009.04.17. 18:37
  Ez így teljesen jó amit írtál, az lenne a normális ha minden férfi és nő adna a külalakjára és sportos lenne és egészséges, az meg abszolút nem lebecsülendő ha valaki gyúr, mert genetikától függetlenül rohadt sok meló lehet benne. De azért abba megegyezhetünk, hogy ez a kép az aurélról igencsak homofóbra sikerült”
 • 11. ALFADOG 2009. április 18. 11:29
  „Angyalka35, te kis "punyadék". A helyesírásod alapján arra következtetek, hogy értelmiség vagy ezért - mivel ez egy híres és színvonalas fórum - tapasztalatból közlöm veled, hogy a "szimpadon"-t úgy írják magyarul, hogy SZÍNPADON. És most, hidd el, nem a féltékenység szólt belőlem.

  Zsuzsikaa, a többiek tévednek, neked van igazad. A hozzászólások szánalmasak, nem pedig azok a nők (???!), akik fizetnek azért, hogy egy ilyen anyaszomorító, tripperes félhülye a képükbe rázza.”
 • 10. csanyiv 2009. április 18. 00:51
  „Híres és színvonalas újság? Wohhhóóó, anyám borogass, itt az évtized poénja! Egy analfabétának se színvonalas a DM az átvett-összeollózott magyartalanul megírt cikkeivel. Volt, valamikor, talán.
  No jó, csillapodok, boldogok a lelki szegények. Még a végén azt hiszik, hogy írígy vagyok. :)
  De azért elég szánalmas ez a világ, a média valóban megtette már a hatását az amerikanizálódás útján.”
 • 9. CID 2009. április 17. 23:47
  „Az eddigi hozzászólások alapján, angyalka35 szintén meleg. Ez persze nem baj, csak kínos. :)”
 • 8. Zsuzsikaa 2009. április 17. 19:30
  „Fiúk-lányok!!!
  Az a szánalmas sok irigy banda,ahogy ti reagáltok erre az egészre!!!! Ő van ebben a híres és színvonalas újságban és nem ti!!!!! :) Én sajnos csak látásból ismerem Aurélt,de volt szerencsém párszor látni diszkóban,csajos buliban,lánybúcsúban és fantasztikus műsort adott!!!!! Remélem,még párszor lesz szerencsém őt és a műsorát látni... :) Nyárra már le is foglaltuk pár alkalomra... :) :) :) :) Már nagyon-nagyon várjuk a lányokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........”
 • 7. angyalka35 2009. április 17. 18:37
  „Drágaságaim! Nagyon édesek vagytok...de az a gond, hogy az irigység beszél belőletek. Mért fáj nektek, hogy a szép kidolgozott testével dolgozik. Áljatok neki ti is gyúrni....nem tök mindegy, hogy hogy hívják, vagy hogy mit csinált ezelőtt? Ez a munkája, ezt szereti, ezt élvezi és vele együtt lehetséges hogy a TI feleségeitek is!!! Amúgy meg nem csak a szimpadon, vagy a rúdon akrobata....az ágyban is, nem úgy mint ti!:-D Tapasztalatból tudom, kis punyadékok...”
 • 6. ALFADOG 2009. április 17. 15:39
  „aurél télleg gyula és azért rugták ki a juhászgyuláról mert szerepelt szexújságban. amúgy tesitanárnak készült. szánalmas, hogy a délmagyar ilyenekkel foglalkozik.”
 • 5. IVY 2009. április 17. 12:31
  „1. waterbear 2009.04.16. 17:53

  Drága!
  Azért én megnéznélek téged (is) rúdon vonaglani.
  Előtte formába hozunk, kell hozzá egy jó év! :)”
 • 4. Norman_Bates 2009. április 17. 08:03
  „Attila : szálkás, de nincs rajta tömeg
  Aurél: inkább a kék osztriga, vagy az angyalbárba tudnám elképzelni, bőven szobahőmérséklet feletti verzió”
 • 3. reneee 2009. április 16. 21:11
  „"A nők ezt férfiasnak tartják"
  Hát akkor én vagyok a kivétel! Szerintem semmi férfias nincs abban amikor egy pasi össze vissza vonaglik és közben idétlenül vigyorog!”
 • 2. Ági84 2009. április 16. 18:22
  „Aurél:)

  Én még abból az időből ismerem, mikor az egyik szegedi discoban táncolt. Civilben Gyula, művésznevén Aurél.

  Nem mondtál hülyeséget waterbear!”
 • 1. waterbear 2009. április 16. 17:53
  „Hogyan lesz valakiből chippendale-fiú?

  Hát úgy, hogy a saját neméhez csak kicsit vonzódik:-)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szex három műszakban

Szeged - Évek óta toborozzák a virtuális szexmunkásokat Szegeden – lányokat, párokat várnak erotikus munkára. A stúdióhoz elég egy panellakás. Tovább olvasom