Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Autó ütközött villamossal a Szivárvány utcánál - fotók

Autó ütközött villamossal a Szivárvány utcánál - fotók
Egy bolgár rendszámú autó nem adata meg az elsőbbséget a villamosnak - pótlóbuszok járnak.
- Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a 3/3F valamint 4-es vonalakon a forgalmi rend helyreállt, a vonalakon végig villamosok közlekednek - írta portálunknak az SZKT.

Korábban írtuk:

- A jelzett baleset miatt a forgalmi rend az Anna-kút és Kecskés végállomás között helyreállt. Forgalmi zavar miatt a 3/3F-es és 4-es vonalon továbbra is vonalkettévágás van, járataink a következők szerint közlekednek:
Tarján - Anna-kút között: villamospótló autóbuszok, Anna-kút - Kecskés végállomás, valamint Anna-kút - Vadaspark/Fonógyári út között villamosok - írja közleményében az SZKT.

Korábban írtuk:

- Újra jár a 4-es villamos - tudtuk meg a Sajtóház ablakából kinéző kollégánktól.

Korábban írtuk:

Egy bolgár rendszámú személygépkocsi a Hostel 66-ba fordult volna be a Petőfi Sándor sugárútról a Szivárvány utcai kereszteződés közelében csütörtök délelőtt.  Arra nem számítottak, hogy a "kapubejárót" villamos keresztezi - az anyagi kár jelentős. Információink szerint személyi sérülés nem történt.

Korábban írtuk:

- Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy baleset miatt a 4-es villamos vonalán az alábbiak szerint közlekedtetjük járatainkat: Kecskés végállomás - Anna-kút között: villamospótló autóbuszok,
Anna-kút - Tarján végállomás között: villamosok közlekednek - írta portálunknak az SZKT

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkába állnának, de nincs hová

Munkába állnának, de nincs hová
22 ezer 800 forintos munkába állási támogatást kap az a közfoglalkoztatott, aki előbb állást talál, mint ahogy a közmunkája lejár. Tovább olvasom