Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Autókiállítás, közlekedésbiztonság

Kilencedik alkalommal rendezi meg ma 9 és 18 óra között a Pálma Reklámstúdió és a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Honda Wehli támogatásával a közlekedésbiztonsági nyílt napot és autókiállítást.
Kilencedik alkalommal rendezi meg ma 9 és 18 óra között a Pálma Reklámstúdió és a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Honda Wehli támogatásával a közlekedésbiztonsági nyílt napot és autókiállítást. A rendezvény szervezője, Elekes Zoltán elmondta, szeretnék felhívni a figyelmet az iskolakezdéssel kapcsolatos balesetveszélyekre, valamint fontosnak tartják, hogy a szegediek találkozhassanak a bizottság munkájával.

A hagyományos ügyességi versenyen rendőrök, mentősök, taxisok, tűzoltók és újságírók – köztük lapjaink munkatársai – vesznek részt. Idén is kiosztják az év mentőse, rendőre és tűzoltója díjat. Ma egész nap ki lehet próbálni a Magyar Autóklub biztonságiöv-szimulátorát. Véradást is szerveznek. Az old timerek mellett a Honda Wehli jóvoltából a Honda teljes modellpalettáját, a Jazztől az FR-V buszlimuzinig terjedő választékot is megtekinthetik az érdeklődők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tej fehér és fekete

Friss tej kapható a szegedi lakótelepeken – fehéren és feketén. Szabályosan viszont csak… Tovább olvasom