Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Az ÁRKÁD karbantartócsapata gondoskodik a ház biztonságos üzemeltetéséről

Az ÁRKÁD karbantartócsapata: Faragó András, Godó Ernő Zsolt, Ladányi László, Nagygyörgy István, Simon Károly Attila és Szőcs Gábor. Ők Bayer Zsolt és Kiss Ferenc műszaki vezetők jobbkezei, az a szorgos szakértőcsapat, amelyeknek segítségével mindaz a kényelem és biztonság folyamatosan fenntartható és szavatolható, amit az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont látogatóinak kínál.
A karbantartók, azaz a háztechnikusok végzik mindazon karbantartási megelőző, illetve javítási munkálatokat, biztonságtechnikai ellenőrzéseket, épületgépészettel és -felügyelettel kapcsolatos teendőket, melyek a látogatók számára nem látványosak, nem észlelhetők közvetlenül, ám a hatásuk annál inkább. A friss levegő, a mindig kellemes hőmérséklet, a megvilágítás erőssége és még sok egyéb olyan tényező függ az ő precíz és fáradhatatlan munkájuktól, melyekre talán csak a hiányuk esetén figyelünk fel. Ha hibát észlelnek, át kell hidalniuk mindaddig, amíg az adott berendezésre szakosodott cég szakemberei megérkeznek, hisz egyrészt ki kell küszöbölniük a berendezések további meghibásodását vagy épp egyéb hozzájuk kapcsolódó rendszerek károsodását. Tenniük kell mindezt úgy, hogy Önök, kedves látogatóink, mindebből lehetőség szerint semmit se észleljenek, s hogy Önöket ez a vásárlásaik során ne zavarhassa meg. Ezt a rendkívül sokrétű munkát csakis magasan kvalifikált, kitűnő helyismerettel rendelkező kollégák tudják ellátni.

Az ÁRKÁD Szeged karbantartó csapata. Balról jobbra: Nagygyörgy István, Simon Károly, Ladányi László, Godó Ernő, Faragó András, Szőcs Gábor
Az ÁRKÁD Szeged karbantartó csapata. Balról jobbra: Nagygyörgy István, Simon Károly, Ladányi László, Godó Ernő, Faragó András, Szőcs Gábor.

Karbantartó kollégáink pályáztatása során ezek fő szempontok voltak, hiszen a 41 000 négyzetméternyi terület mindegyik szintjét, valamennyi szervizfolyosóját úgy kell ismerniük, mintha a bevásárlóközpont GPS-ei lennének. Ezt a tudásukat nem csupán a berendezések kapcsán hasznosíthatják. Amennyiben orvosra, mentőre, tűzoltóra van szükség, karbantartó munkatársaink helyismeretük révén minimálisra csökkenthetik azt az időt, amíg a segítők a rászorulóhoz érkeznek. Az Önök biztonsága ugyanis a legfontosabb számunkra. Beépített tűzvédelmi rendszerünk, a fokozott biztonsági szellőztetés, túlnyomásos lépcsőház és menekülési útvonalak alkotják biztonságvédelmi rendszerünket, ezen felül az áramszünetek kivédésére is felkészültünk. Klimatizáló rendszerünknek köszönhetően akár télen, akár nyáron látogatnak el hozzánk, bevásárlóközpontunk hőmérséklete állandóan optimális. Természetesen ezek a rendszerek is mind-mind a piros ruhák felügyelete alatt vannak, hogy működésük zavartalan legyen.

Az ÁRKÁD karbantartócsapatának köszönhetően Önök jó kezekben vannak: kellemes légkörben, kitűnő körülmények között élvezhetik mindazt, amit az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont nyújt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Köszönti Önöket az ÁRKÁD Szeged csapata

Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont munkatársainak kitartó munkája hosszú hónapok óta zajlik a… Tovább olvasom