Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Az EHÖK is beszállt Török Márk perébe

Szeged - Legutóbb Török Márk, most pedig az EHÖK szeretné átolvasni az iratokat, így megint elhalasztotta a bíróság a diákvezér tárgyalását. Szabó Imre jogi kari dékán szerint Török mindent megtesz, hogy a per a lehető legtovább tartson.
Újra elhalasztotta a Csongrád Megyei Bíróság Török Márk ügyének tárgyalását. Ez már a harmadik alkalom. Májusban az EHÖK-elnök elfogultságot feltételezve új bírót akart, júniusban jogi képviselője azért kérte a halasztást, hogy legyen idejük átolvasni a fegyelmi eljárás minden aktáját. Most pedig az EHÖK terjesztett be beavatkozási kérelmet, és kéri az ügy minden iratát.

A Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke az ellene született másodfokú egyetemi fegyelmi határozatot – két félévre eltiltották tanulmányainak folytatásától – támadta meg a bíróságon, az esettel lapunk többször foglalkozott.

Török Márk ügye mint a rétestészta, tovább nyúlik
Török Márk ügye mint a rétestészta, tovább nyúlik.
Fotó: DM/DV

Csütörtökön sem ő, sem jogi képviselője nem jött el a bíróságra, de kérték a tárgyalás távollétükben való megtartását. A tárgyalás kezdete előtt nem sokkal azonban az EHÖK is kért valamit: hogy beavatkozhasson. A hallgatói önkormányzat arra hivatkozik, hogy jogi érdeke a felperes (Török Márk) pernyertessége, a testület ugyanis úgy érzi: az eljárás inkább az EHÖK elnöke és nem Török Márk ellen irányul.

Az egyetemet képviselő Szabó Imre jogi kari dékán erre úgy reagált: „a felperes nem a tanulás élharcosa, éppen hogy hallgató". Ahhoz azonban, hogy EHÖK-elnök maradhasson, hallgatói jogviszony kell, így minden megtesz azért, hogy a per minél tovább tartson. Szabó Imre azt kérte Doblerné Alács Ágota bírónőtől, hogy ha mégsem hoz ítéletet, hanem engedélyezi az EHÖK beavatkozását, akkor is még a nyári szünet előttre tűzze ki a következő tárgyalást. A bírónő így tett: a következő felvonás július 10-én lesz.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. Brittimitti 2008. július 07. 08:28
  „Én meg az ilyen kis álszent, hímtagoktól okádok mint Te kedves mandyke. Egyébként te meleg vagy hogy hím nemed ellenére női nevet használsz? Márcsak azért mert nekem eszembe nem jutna...

  DBLaci,

  subba pozitív iwiwes lappal nem hiszem, hogy annyira verni kelloene a tamtamot kispajti, tanítod őket mi? kiket? és minek?

  krisztiánnem, ez aljas, előre megfontolt rágalom.”
 • 34. mandy;) 2008. július 06. 10:42
  „nem fog nyerni törökusz ez már 100%... ki fog jönnii a helyére? le kéne cserélni a teljes HÖKöt és EHÖKöt ... már okádok valahányszor az egyik degeneráltat meglátom szambázni az egyetemen..”
 • 33. krisztiánnem 2008. július 05. 19:06
  „török márk és kisebb hadserege küzd küzd. jön majd a helyébe lépő ártatlanul butácska árnyéka is (btk-sok tudják ki a törökmárk képében megjelenő ÁLELNÖKNŐ). A báránybőrbe bújt ördöglány, török köpönyegéből kibújt ártatlan pénzkiszedő lánya.
  éljen, éljen! szurkolunk török márk!”
 • 32. Amanda01 2008. július 05. 10:47
  „Ez egyértelmű: T. M. fog győzni, ami helyes is. Végre valaki fel merte emelni a szavát a hatalmaskodó egyetem ellen.”
 • 31. A ti Lordotok 2008. július 05. 09:06
  „hujuj balos ügynök, paródia, tandíjtünti satöbbi satöbbi, még ilyet. Hát ja paródia volt igazad van, biztos azért akarják kinyírni, mert olyan nagy paródia volt..., balosságra meg hol a bizonyíték? A munkahelyedena beszerzési osztályon dolgozónak a lányának az unokatestvérének a szomszédjának a fia mondta???

  balázs_88, hát ja, van ez így.. Nagyon bízom benne, hogy a 88 a születési dátumod utolsó 2 számjegye, és nem a szélsőjobboldali számmisztikából eredezik... kispajti. Formáról meg annyit, hogy nem itt fog megváltódni a világ, sem TM ügye, nem itt fogjuk megtalálni a Grált. Nekem ez egy kis ujjgyakorlat, meg jókat röhögök a kicsinyes vádaskodásodásaitokon, a szervilisségeteken, a mindentudásotokon, és a kompetenciátokon.

  ismerőske, te drága! nekd ma nem az LMBT tünti-felvonin lenne a helyed pesten, vagy tegnap a sminkelés-készülődés közben még idefirkantottál ezt-azt? Avagy, az van, hogy gyűlölöd a melegeket és kirekesztő vagy? Kis náci-fasisztoid elem.
  (egyébként meg nem meleg.)”
 • 30. jucusmucus 2008. július 05. 08:28
  „29. hozzászóló! Honnan tudod? Próbáltátok?”
 • 29. Ismerős 2008. július 04. 21:57
  „Török Márk egy pitiánár,kis bönöző aki nagyban akarta csinálná!Szánalmas!Sőt még meleg is”
 • 28. balazs_88 2008. július 04. 21:06
  „Nahát Lord British a szokásos Török Márkos cikkeknél mindig megjön. Szokásosan hozod a formádat, nyugodtan csatlakozhatsz Márkhoz. Szánalmas egy ember.”
 • 27. DBLaci 2008. július 04. 19:27
  „Hehe, ez az a fiatal baloldalos ügynök, aki paródiát csinált a "tandíj ellenes" tüntetésből? (süss fel nap, stb.)
  Nem hazudtolta meg a fajtáját.”
 • 26. Tool-Kit 2008. július 04. 14:23
  „Bennem leegyszerűsítve így áll össze a kép ha az összes cikket elolvasom:
  TM magabiztos, gyakran arogáns; rátapos magasabb beosztásúak bütykeire, ők pedig hatalmi fölényüket kihasználva egy haláltusába kényszerítik...
  Érdekes, hogy a nagybetűs szegedi MÉDIA mindig csak az érem egyik felét vizsgálja. Esetleg azért mert tudják, hogy a Jogi Karról mindannyiójukra 3-4 ügyvéd professzor jut ha esetleg másfelé is kutakodnának... Szépek ezek az egyetemen belül működő, többnyire dékánok kezében lévő kis cégecskék is... arra felé sem ártana kicsit nézelődni... még a végén nagy fogás lenne belőle.
  Mindenesetre TM és a rektori vezetés is olyan mint két gyerek lapáttal a kezükben és egymés fejét paskolják... vége lehetne már.”
 • 25. Miska 2008. július 04. 10:59
  „Hajrá Márk! Mutasd meg nekik! Húzd el a nótájuk!”
 • 24. Lord British 2008. július 04. 06:07
  „Kedves Natasa,

  Úgy gondolom, hogy a főiskolai kar hallgatóiról, sem a képzésről semmilyen negatív véleményt nem fogalmaztam meg. Amennyiben Ön így érezte és megbántottam, nagyon sajnálom, és elnézését kérem.”
 • 23. egyem a zutád 2008. július 04. 06:01
  „asdfasdf aka Madame Josephine, nem gáz hogy travi vagy, mert legalább tervezed a divatot”
 • 22. igazság nem egyenlő jog 2008. július 04. 05:53
  „Megtanulta és használja hogyan kell a jogi kiskapukat kihasználni saját érdekében. Nem ő az első és sajnos nem is az utolsó aki igy marad a "hivatalában". M.o. a "kiskapuk" és "jogszabály adta kibúvók" országa. Ebben lehet világelsők vagyunk.”
 • 21. szevasz 2008. július 04. 05:41
  „Szerintem kedves T. P., az ostobaság és a megvehetőség bálványa, húzzz el a picsába. Ja egyébként meg a nőnemű szülőddel szórakozz.”
 • 20. Lord_British 2008. július 04. 00:22
  „Még valami. Vigyázzatok, mert ha beleunok itt a dolgokba, itthagylak benneteket, mint eb a Szaharát. Megkerestek már ENGEM a politikusok is, hogy szükség van ilyen fiatal tehetségekre, mint ÉN. Mostanság történt üresedés fiatal vezetői posztokon, ahol a tehetségemet kamatoztathatnám.
  Éljen a magyar demokrácia!”
 • 19. Lord_British 2008. július 04. 00:12
  „Hát ez a demokrácia, hogy mindenki beleugathat az ÉN dolgaimba?
  No meg az embereim érdekeit is védenem kell (nono kis szaros egyetemista és főiskolás barátocskám, nem rád gondoltam!), ha már beemeltem őket az EHÖK-be, innentől kéz kezet mos!
  Persze, jönne egy új fiú új sleppel, és akkor mi van?! Azt hiszitek, akkor majd nektek jobb lesz?
  Nem.Csak egy új királyotok lenne aki a saját szája íze szerint vihetné tovább a dolgokat. (Én már csak tudom, nekem elhihetitek...)

  Jobban jár mindenki, ha ÉN MARADOK!
  Nyugi, osztok majd nektek is némi szocsegélyt. A cirkusz után jön egy kis kenyér is!
  A ti JÓ KIRÁLYOTOK (hercegetek, grófotok, bárótok, stb stb.)
  TM (Trade Mark) ;D”
 • 18. kisvakon/d/ 2008. július 03. 23:24
  „A TÉMÁhoz szólva:
  nem szabad egy ilyen pert így húzni, na ne már, hogy TM nem ismeri a vádakat, na ne már, hogy az EHÖK nem ismeri az anyagot.
  TM elnézést a szórért, de takarodj vagy tanulni, vagy messze el a szegedi felsőoktatástól. Válassz végre!!
  A szegdi hallgatóknak képviselőre van szüksége, nem pedig egy önérdekektől vezérelt személyre, aki megpróbálja sakkban tartani a karok képviselőit!
  Hallgatók! ne hagyjuk már magunkat, hogy egy ilyen ember legyen az elnök! Független szavazó ellenőröket, és számlálókat karaunk végre!!!!!!!!!! és a hangsúly a függetlenen van!!!!!!!!!!!
  Az én szavazatomat ne hamisítsák végre meg!!!!!!!!!!!!”
 • 17. asdfasdf 2008. július 03. 22:08
  „Lord British aka Török Márk, nem ismerlek, nem is érdekel, hogy ki vagy, de ezen a képen olyan tukó fejed van, nem? :DDDDD”
 • 16. Fizel Natasa 2008. július 03. 22:04
  „Az EHÖK a főiskolai karok hallgatóit is képviseli - nem kellene leszólni őket, kedves Lord.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összetévesztik Rálikot Janiccsal

Szeged - A pekingi hercegnőt alakító jeles szoprán imádja a sportot, és amióta összetévesztik a… Tovább olvasom