Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Az ellenőrök után a rendőrökre támadt egy nő Szegeden - egyiküket megharapta

AZ 54 éves sem az ellenőröknek, sem a járőröknek nem volt hajlandó igazolni magát. Amikor megpróbálták megbilincselni, rárontott a rendőrökre.
A közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt. Az ellenőrök csütörtök este, 23 óra előtt tettek bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságra, mivel az egyik utas nem volt hajlandó igazolni érvényes utazási jogosultságát. A helyszínre érkező járőrök egy hangoskodó asszonyt találtak a villamoson. Az érintettet a járőrök felszólították, hogy igazolja magát, de a nő ekkor megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök közölték vele, hogy az igazolás megtagadása miatt előállítják.

- A nő agresszívvá vált, ezért a rendőrök megkísérelték megbilincselni. A nő ellenállt, rúgott és kapálódzott a rendőrök felé, majd egyiküket meg is harapta. Az 54 éves asszonyt végül előállították. Ennek során sérülése nem keletkezett - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A történteket a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, a nő cselekménye miatt hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen - közölte honlapján a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne a ruhát nézze, hanem az embert, aki benne van: ügyvéd és költő is van a szegedi hajléktalanok között

Ne a ruhát nézze, hanem az embert, aki benne van: ügyvéd és költő is van a szegedi hajléktalanok között
Legtöbbjük válás vagy egy rossz hitel miatt került a társadalom szélére. Azt mondják, már alig látják bennük az embert. Tovább olvasom