Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Az eltűnt Gábor holttestét találhatták meg Újszegeden

Egy férfi szerda reggel kutyasétáltatás közben bukkant rá egy holttestre a Kállay Ligetben. Úgy tudjuk, a november 16-án eltűnt Hannauer Gábor holttestét találták meg.
A holttestet a Kállay Liget melletti kiserdőben, az avarban találták meg. A Csongrád Megyei Rendőrfőkaptányság annyit közölt, hogy a helyszínelők az elsődleges nyomok alapján kizárták az idegenkezűséget.

Az eltűnt Gábor holttestét találhatták meg Újszegeden - GALÉRIA

A halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Kérdésünkre, hogy a holttest esetleg egy keresett személyé-e, azt válaszolták: a hatályos törvények alapján ezt nem mondhatják meg.

Úgy tudjuk, hogy az Újszegedem megtalált férfi holtteste a november 16-án, vasárnap eltűnt Hannauer Gáboré. Önkéntesek, barátok, a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat is bekapcsolódtak a múlt vasárnap eltűnt 29 éves Hannauer Gábor keresésébe, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség körül zárta a területet.
A rendőrség körülzárta a területet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mathias Péter: egy vajszívű húsimádó

Hamarosan megjelenik lapunk szakácskönyve, A konyha mestereinek titkai, amiben Mathias Péter konyhafőnök is elárul néhányat. Tovább olvasom