Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Az iskolát is körbeölelték a Kossuth diáknapján

Az iskolát is körbeölelték a Kossuth diáknapjánKözel 600 diák fogta egymás kezét. Fotó: Karnok CsabaA cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Közel 600 diák fogta egymás kezét a pénteki diáknapon a Kossuth-iskolában, amikor körbeölelték az épületet. Azt is kipróbálhatták, milyen fogyatékkal élni. Nézzék meg galériánkat!
Diáknapot tartottak pénteken a Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájában. A program az iskola körbeölelésével kezdődött: a nappali tagozaton tanuló közel 600 diák egymás kezét fogva állta körül az épületet. Zacher Gábor toxikológus reggel lemondta tervezett előadását, így a programok ezután kiscsoportokban folytatódtak. Volt moldvai táncház, térképolvasási verseny, kosárlabdaverseny, kártyabarlang, de ki lehetett próbálni kerekesszéket és azt is, milyen az életük a vakoknak vagy az autistáknak. A rendezvényen a katonaság toborzót tartott, mivel egészségügyi személyzetre is szükségük van, vagyis lányokra is számítanak. A programsorozat a végzősök táncával zárult.
Körbeölelték a Kossuth-iskolát. Fotó: Karnok Csaba

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: lassú haladásra számítsanak!

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom